Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αυτή τη Δευτέρα η μουσική θρησκευτική εκδήλωση «Μάνα Παναγία» με την χορωδία "Πανύμνητος"

Αυτή τη Δευτέρα η μουσική θρησκευτική εκ...

Στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως Πατρών

Όπως ήδη έχει γράψει το thebest.gr, ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα, ο Πνευματικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της Γυναικείας Βυζαντινής Χορωδίας Πατρών «Πανύμνητος», υπό τη διεύθυνση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του σχήματος, Αφροδίτης Χρυσανθακοπούλου, θα ανεβάσει στο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το «Μουσικό Αναλόγιο» θρησκευτικού χαρακτήρα και περιεχομένου, αφιερωμένο στη «Μάνα Παναγία», τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στις 20.00 το βράδυ.

Η εκδήλωση- πλαισιωμένη με ύμνους οι οποίοι αναφέρονται στο υπέροχο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, της γλυκειάς «Μάνας Παναγιάς» τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως.

Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση, «θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να τιμήσετε με την παρουσία σας την ως άνω εκδήλωση συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας».

Τιμή εισόδου 10 Ευρώ. Τα εισιτήρια διατίθενται στο βιβλιοπωλείο «Discover» στην Πατρέως και στο ζαχαροπλαστείο «Εντελβάις» Πλατεία Αγίας Σοφίας Πατρών.

*Μεταξύ των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, σε ρόλο αφηγήτριας θα είναι και η γνωστή Πατρινή συγγραφέας και εικαστικός Μαρία Καρέλα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture