Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 23 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα, 23 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Μια μέρα επικοινωνιακή και κινητική, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις, γνωριμίες, πολλή κουβεντούλα, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι και αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια, χωρίς προβλήματα. Μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση. Καλή μέρα για συζητήσεις και συμφωνίες. Η θετική όψη Σελήνης-Πλούτωνα δυναμώνει συγγενικούς και φιλικούς δεσμούς.

Κριός

Θετικά ξεκινά η μέρα, με το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα να ενισχύει τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Άτομα εξουσίας παίζουν τώρα έναν ευνοϊκό ρόλο. Είναι μια μέρα με περισσότερη σταθερότητα, ηρεμία και αίσθημα ασφάλειας, ενώ θα απολαύσετε τη μουσική, το καλό φαγητό, τα ψώνια, τη φύση, τις αισθήσεις γενικά.

Ταύρος

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα και θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Πλούτωνα τονώνει τις δυνάμεις σας, ενώ σας βοηθά να κάνετε εύκολα όσα θέλετε. Καλή μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Πιθανές θετικές εξελίξεις σε σπουδές, σχέσεις με το εξωτερικό, νομικά θέματα, συγγραφή.

Δίδυμοι

Καθώς σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα στην οποία θα κλείσετε ορισμένους κύκλους ή θέματα, σχετικά εύκολα. Μεγαλύτερη ανάγκη για απόσυρση, περισσότερο ύπνο και ησυχία, ενώ το πιθανότερο είναι να βρείτε το χρόνο για όλα αυτά. Καλή μέρα για ενασχόληση με τέχνη και πνευματικότητα.

Καρκίνος

Μέρα δικτύωσης η σημερινή, με την θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα να φέρνει κάποια άτομα-κλειδιά στη ζωή σας. Καλή μέρα για ξεκίνημα σχέσεων και συνεργασιών, και για την συμμετοχή σας σε συλλόγους, οργανώσεις, κόμματα, ομάδες, ακόμα και μέσα απ' το ίντερνετ. Τα σχέδιά σας προχωρούν με τη βοήθεια των καταστάσεων.

Λέων

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας η σημερινή, με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα να φέρνει βοήθεια από άτομα εξουσίας και να κάνει πιο ισχυρή την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική σας εικόνα. Ιδανική μέρα για επαφές με άτομα εξουσίας και για να προβληθείτε επαγγελματικά και δημόσια. Οι υποχρεώσεις τακτοποιούνται εύκολα.

Παρθένος

Αισιόδοξη, πιο άνετη και θετική μέρα, με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Πλούτωνα επίσης να τονώνει τις δυνάμεις, τον ερωτισμό και την δημιουργικότητά σας. Έμφαση και εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, σχέσεις με το εξωτερικό ή με ξένους και σε νομικά ζητήματα. Καλή μέρα για συγγραφή, διδασκαλία, μελέτη, φιλοσοφία. Θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά.

Ζυγός

Πιο εσωστρεφής και ήρεμη μέρα, στην οποία θα αποσυρθείτε περισσότερο στον εσωτερικό σας κόσμο για να καταλάβετε καλύτερα όσα συμβαίνουν. Η θετική όψη Σελήνης-Πλούτωνα βοηθά τις συνειδητοποιήσεις αυτές και δυναμώνει την ψυχολογία σας. Ενασχόληση με θέματα οικονομικά, κυρίως με δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά κλπ, τα οποία πάνε καλά τώρα.

Σκορπιός

Κοινωνική και θετική μέρα, με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Πλούτωνα να φέρνει καλές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, επαφές διάφορες και συζητήσεις. Ιδανική μέρα για συμφωνίες και για το ξεκίνημα σχέσεων και συνεργασιών. Πιθανόν κάποιοι γνωστοί να παίζουν επιβοηθητικό ρόλο σε όσα θέλετε να κάνετε. Καλή μέρα επίσης για ερωτικά ραντεβού.

Τοξότης

Αρκετά παραγωγική μέρα, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες και λεπτομέρειες της καθημερινότητας και του νοικοκυριού. Η θετική όψη Σελήνης-Πλούτωνα βοηθά τα επαγγελματικά σας και ενισχύει τα οικονομικά σας. Καλή μέρα επίσης για ενασχόληση με υγεία και διατροφή, για το ξεκίνημα μιας δίαιτας, θεραπείας ή για τη διακοπή βλαβερών συνηθειών.

Αιγόκερως

Τονώνονται οι δυνάμεις και η αυτοπεποίθησή σας σήμερα με τη θετική όψη Σελήνης-Πλούτωνα, ενώ θα είναι μια μέρα ερωτική και δημιουργική. Ιδανική για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Πιθανόν να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο σήμερα να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Οι στόχοι σας πάνε καλά, το ίδιο και τα αισθηματικά.

Υδροχόος

Σήμερα ενδέχεται να βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια και να κάτσετε περισσότερο στο σπίτι και με την οικογένειά σας. Η Σελήνη επίσης τονίζει θέματα ακινήτων και οικογενειακά, τα οποία πάνε καλά. Η θετική της όψη με τον Πλούτωνα δε, φέρνει αίσθημα πνευματικής, ψυχικής ισχύος. Πιθανόν να κλείσετε αίσια κάποιο θέμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being