Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχονται στις 24 Μαρτίου 2015 στην Πάτρα Θεοδωρίδου και Θεοφάνους

Έρχονται στις 24 Μαρτίου 2015 στην Πάτρα...

Για μία μοναδική live μουσική βραδιά στο Ακρωτήρι

Η δημοφιλής Θεσσαλονικιά λαική ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κύπριος συνθέτης και τραγουδοποιός Γιώργος Θεοφάνους ολοκληρώνουν τις live μουσικές τους εμφανίσεις στο “Φως” στην Αθήνα αυτό το σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου 2015 μετά από ένα πεντάμηνο σχεδόν διάστημα που κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο ηθοποιός, μίμος και τραγουδιστής Παντελής Καναράκης εντυπωσίασαν με το πρόγραμμα τους και όπως γράφτηκε, ρίχνουν αυλαία ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους στην πρωτεύουσα αυτό το σαββατοκύριακο. Αξίζει να σημειωθεί πως το καλλιτεχνικό αυτό σχήμα στο κέντρο «Φως» ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και ιδιαίτερα για τους special guests που τραγουδούσαν μαζί τους κάθε Δευτέρα.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που πέρασαν ήταν και οι Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Μέλισσες, Demy και Stan αλλά και η αγέραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη, οι οποίοι και μοιράστηκαν τη σκηνή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ως γνωστό οι δυο καλλιτέχνες και συνεργάτες θα συνεχίσουν τις ζωντανές εμφανίσεις τους σε λίγες μέρες, σε όλη την Ελλάδα και όπως είδαμε από τις μεγάλες αφίσες που ήδη τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, την παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, την Τρίτη 24 Μαρτίου το βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου θα τραγουδήσει την «Κόκκινη Γραμμή» της πλαισιωμένη από τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο στο κέντρο "Ακρωτήρι" στην παραλιακή του Ρίου, στην Πάτρα.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View