Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Διοργανώνεται διεθνής διαγωνισμός Κινηματογραφικής Μουσικής -Έως τις 10 Απριλίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Διοργανώνεται διεθνής διαγωνισμός Κινημα...

Στην Κριτική Επιτροπή του Oticons Faculty συμμετέχουν 26 γνωστοί επαγγελματίες του χώρου

Το διεθνές talent agency –γραφείο ταλέντων, εκπροσώπησης συνθετών κινηματογραφικής μουσικής Oticons Ltd., που είναι μία αμιγώς Ελληνική επιχειρηματική πρωτοβουλία, διοργανώνει τον 2ο Διαγωνισμό "Oticons Faculty International Film Music Competition".

Η περίοδος εγγραφής θα λήξει στις 10 Απριλίου 2015.

Η μεγάλη επιτυχία της εναρκτήριας έκδοσης του διαγωνισμού πριν από ένα χρόνο, με 120 συμμετέχοντες από 36 χώρες και η συνεχόμενη αυξανόμενη στήριξη και ενθάρρυνση από συνθέτες από όλο τον κόσμο, οδήγησαν στην απόφαση να επαναληφθεί το εγχείρημα και να τον καθιερωθεί ως ένα ετήσιο γεγονός.

Ένα γεγονός που παραμένει επιθυμία μας να γίνει μια παγκόσμια πλατφόρμα εύρεσης, αναγνώρισης και προώθησης νέων συνθετικών ταλέντων στον χώρο της κινηματογραφικής μουσικής, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στην Κριτική Επιτροπή του Oticons Faculty συμμετέχουν 26 επαγγελματίες του χώρου, μεταξύ των οποίων βραβευμένοι με Όσκαρ συνθέτες - Γιαν Κατσζμάρεκ (Ψάχνοντας την Χώρα του Ποτέ), Στήβεν Γουόρμπεκ (Ερωτευμένος Σαίξπηρ) και ο Άτικους Ρος (The Social Network) αλλά και άλλοι σπουδαίοι συνθέτες όπως ο Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι (Ερωτική Επιθυμία), ο Μπρούνο Κουλέ (Τα Παιδιά της Χορωδίας) και οι Σκανδιναβοί με καριέρα στο Χόλυγουντ, Άτλι Όρβαρσον (Babylon A.D.) και Τουόμας Καντελίνεν (Legend of Hercules).

Στον διαγωνισμό μας μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε συνθέτης και μουσικός ενδιαφέρεται, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και χωρίς κανέναν περιορισμό. Η προθεσμία για την δήλωση των συμμετοχών είναι μέχρι και τις 10 Απριλίου! Όλη η διαδικασία εγγραφής, υποβολής συνθέσεων και ακόμα και της ψηφοφορίας και συνεδρίασης των κριτών, θα γίνει και πάλι εξ' ολοκλήρου Online!

Επικεφαλής είναι ο Γιώργος Χριστόπουλος, Agency Director Oticons Faculty.

*Αξίζει να θυμίσουμε πως στην κριτική επιτροπή του νέου αυτού διαγωνισμού Oticons Faculty Film Music Competition, συμμετείχαν πέρυσι ονόματα όπως οι Lalo Schifrin, Atticus Ross (Nine Inch Nails), Harry Gregson-Williams, Rachel Portman, Jan A.P. Kaczmarek και ο Shigeru Umebayashi.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View