Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 17 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα, 17 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, καλή για να ξεκινήσετε πράγματα, να διεκδικήσετε και να πάρετε πρωτοβουλίες κι αποφάσεις. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Οι ήπιες και θετικές όψεις που σχηματίζονται βοηθούν στο να γίνουν εύκολα όσα επιθυμείτε. Αυξημένη ζωτικότητα, καλή μέρα για γυμναστική.

Ιχθύες

Δεν αναμένονται ιδιαίτερα απρόοπτα σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ήπιες όψεις. Διατρέχει δε τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό θα ολοκληρώσετε κάποια θέματα ή κύκλους. Καλή μέρα για διαλογισμό και τέχνη, αλλά και για το αγαπημένο σας σπορ, τον ύπνο! Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία κι επαφή με την φύση.

Κριός

Η μέρα είναι αφιερωμένη στους φίλους και την δικτύωση, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, ν' ασχοληθείτε περισσότερο με το ίντερνετ και με τα social media, σε ευχάριστο και ήπιο κλίμα. Ευκαιρία επίσης για δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Ταύρος

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με άτομα εξουσίας, σε ήπιο και θετικό κλίμα, αλλά και την ευκαιρία να προβάλλετε τον εαυτό σας  επαγγελματικά και κοινωνικά. Σας απασχολεί περισσότερο η κριτική και το πως φαίνεστε δημοσίως. Μέρα επίσης με υποχρεώσεις διάφορες.

Δίδυμοι

Μια πιο αισιόδοξη και άνετη μέρα για το ζώδιό σας. Η Σελήνη δίνει έμφαση στις σπουδές αλλά και σε ζητήματα νομικών, όπως επίσης σε ταξίδια και σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, χωρίς ν' αναμένονται προβλήματα. Καλή μέρα για συγγραφή, διάβασμα, διδασκαλία, φιλοσοφία, πολιτική. Συναντήσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας.

Καρκίνος

Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, όπου θα έχετε την ανάγκη να ψυχαναλυθείτε περισσότερο και να καταλάβετε τα κίνητρα τα δικά σας και των άλλων. Η Σελήνη επίσης δίνει έμφαση σε ζητήματα οικονομικά, κυρίως ό,τι αφορά επενδύσεις, κληρονομικά, δάνεια, χορηγίες, συντάξεις κλπ, στα οποία δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Λέων

Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, στους συνεργάτες και στους άλλους γενικά. Ήπιο το κλίμα και οι ισορροπίες κρατιούνται εύκολα σήμερα. Καλή μέρα για ερωτικά κι επαγγελματικά ραντεβού και socializing.

Παρθένος

Δουλειά και χαρά σήμερα, με την Σελήνη να τονίζει τον οίκο της εργασίας, κι έτσι θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στην καθημερινότητά σας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Έτσι, το ιερό για εσάς πρόγραμμά σας, δεν αναμένεται να χαλάσει. Εστίαση επίσης και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ζυγός

Πιο ευχάριστη, εξωστρεφής και πιθανόν πιο ανέμελη μέρα σήμερα, στην οποία μπορεί να έχετε παραπάνω ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι, σπορ, χόμπι κι ωραίες δραστηριότητες. Η εστίασή σας βρίσκεται περισσότερο σε θέματα παιδιών. Ευκαιρίες επίσης για εξόδους και φλερτ. Καλή μέρα για θέατρο και κινηματογράφο. Αυξημένη δημιουργικότητα, ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Βγάζει τον σπιτόγατο εαυτό σας στην επιφάνεια η σημερινή μέρα, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Καλή μέρα για να καλέσετε φίλους και συγγενείς. Ενασχόληση με θέματα ακινήτων, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Κάνετε κι ένα φλας μπακ σε μνήμες διάφορες.

Τοξότης

Επικοινωνιακή και πιο ανάλαφρη μέρα, με μηνύματα, τηλέφωνα, ραντεβού, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα. Έχετε περισσότερες ιδέες σήμερα. Καλή μέρα για διάβασμα και γράψιμο. Μαθήματα, σεμινάρια. Αρκετές μετακινήσεις επίσης, ενώ οι ήπιες όψεις της Σελήνης διευκολύνουν τόσο τις μετακινήσεις όσο και την επικοινωνία. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα, κι έτσι θα είναι μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και με άλλες συναλλαγές, ενώ οι ήπιες όψεις που σχηματίζονται θα διευκολύνουν τα παραπάνω. Θα έχετε όμως και την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό, την μουσική και την ηρεμία. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being