Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 16 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα, 16 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Ήσυχη και πιο εσωστρεφής η μέρα σήμερα, καθώς η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, κι έτσι θα έχετε ανάγκη για απόσυρση και φυγή, ώστε να καθαρίσετε απ' τις επιρροές των τελευταίων εβδομάδων. Δεν αναμένονται απρόοπτα, ενώ είναι καλή μέρα να κλείσετε ορισμένα θέματα και κύκλους, κάτι που θα γίνει εύκολα.

Ιχθύες

Η εργασιακή εβδομάδα ξεκινά κοινωνικά, με την Σελήνη να δίνει έμφαση στην δικτύωση. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, να δραστηριοποιηθείτε σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα, και στο ίντερνετ και τα social media, ενώ το κλίμα θα είναι ήπιο κι αρμονικό. Τα σχέδια και οι στόχοι σας διευκολύνονται.

Κριός

Με την διέλευση της Σελήνης απ' τον υπεύθυνο κι εργατικό Αιγόκερω σήμερα, η εργασιακή εβδομάδα ξεκινά με επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις, ενώ οι ήπιες, θετικές όψεις που σχηματίζει, διευκολύνουν την τακτοποίησή τους. Μέρα με συναντήσεις με άτομα εξουσίας, ενώ σας ενδιαφέρει πιο πολύ το πως φαίνεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Ταύρος

Ήπια και με αισιόδοξη διάθεση ξεκινά η εργασιακή εβδομάδα. Δεν αναμένονται απρόοπτα σήμερα, αντιθέτως, τα περισσότερά σας θέματα θα κινηθούν εύκολα. Η Σελήνη εστιάζει τώρα κυρίως σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφής με ξένους και με το εξωτερικό. Καλή μέρα επίσης για συγγραφή, διάβασμα, διδασκαλία, φιλοσοφία, πολιτική.

Δίδυμοι

Έμφαση σε οικονομικά θέματα δίνει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι η εστίασή σας θα βρίσκεται κυρίως σε ζητήματα που αφορούν δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, κληρονομικά, συντάξεις, οικονομικές συνεργασίες, διατροφή συζύγου κλπ, ενώ δεν αναμένονται προβλήματα. Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα, καλή για ψυχανάλυση κι εσωτερική δουλειά. Βαθύτερη σύνδεση με τον σύντροφο.

Καρκίνος

Κοινωνικά ξεκινά η εργασιακή εβδομάδα, με την Σελήνη να τονίζει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών, ενώ φέρνει συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, σε ήπιο κι αρμονικό κλίμα. Η εστίασή σας βρίσκεται περισσότερο στους άλλους σήμερα και στο πως θα κρατήσετε ισορροπίες. Καλή μέρα για συμφωνίες αλλά και για socializing.

Λέων

Δουλειά και χαρά σήμερα, με την Σελήνη απ' τον εργασιομανή Αιγόκερω να σας βοηθά να τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην καθημερινότητά σας, χωρίς να αναμένονται προβλήματα. Έμφαση δίνει επίσης η Σελήνη και σε θέματα υγείας και διατροφής – καλή μέρα για συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας.

Παρθένος

Άνετα και κάπως πιο ανέμελα ξεκινά η εργασιακή εβδομάδα, ενώ είναι πιθανό σήμερα να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες, χόμπι, σπορ, να παίξετε, ν' ασχοληθείτε με τα παιδιά ή να δείτε ταινίες και θέατρο. Αυξημένη ζωτικότητα και δημιουργικότητα, ωραίες ερωτικές στιγμές, φλερτ και διασκέδαση.

Ζυγός

Με “χουχουλιάρικη” διάθεση ξεκινά η εργασιακή εβδομάδα και είναι πιθανό να βρείτε την ευκαιρία να απολαύσετε περισσότερο την θαλπωρή του σπιτιού σας. Μια πιο ήρεμη μέρα, ενώ η Σελήνη δίνει έμφαση σε ζητήματα οικογένειας κι ακινήτων, χωρίς να αναμένονται προβλήματα στην τακτοποίηση ανάλογων θεμάτων. Αναδρομή επίσης σε μνήμες διάφορες.

Σκορπιός

Επικοινωνιακά ξεκινά η εργασιακή εβδομάδα, με μηνύματα, τηλέφωνα, ραντεβού, γνωριμίες και αρκετή κουβεντούλα, σε ήρεμο κλίμα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ήπιες, θετικές όψεις. Αρκετές μετακινήσεις ή και ταξιδάκια. Μέρα πληροφόρησης, μαθημάτων, σεμιναρίων, καλή για διάβασμα και γράψιμο, ενώ έχετε και περισσότερες ιδέες. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα, κι έτσι θα είναι μέρα πληρωμών, αγορών, πωλήσεων και άλλων συναλλαγών, χωρίς να αναμένονται προβλήματα, καθώς σχηματίζονται ήπιες, θετικές όψεις. Ήρεμη η ψυχολογία σας και θα μπορέσετε να απολαύσετε το αίσθημα ασφάλειας, το καλό φαγητό, τη μουσική, την ησυχία και την ανάπαυση.

Αιγόκερως

Καλή μέρα για ξεκινήματα, δράσεις, διεκδικήσεις και πρωτοβουλίες σήμερα, με την Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας και να σας κάνει εξωστρεφείς, αποφασιστικούς και δραστήριους. Οι ήπιες και θετικές όψεις που σχηματίζει, βοηθούν την επικοινωνία και στο να κάνετε όσα θέλετε με ευκολία. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being