Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκπτώσεις στην Γέφυρα, τα ΚΤΕΛ και τον προαστιακό για τις εκλογές

Πάτρα: Εκπτώσεις στην Γέφυρα, τα ΚΤΕΛ κα...

Σε ισχύ τη 10ωρη μετ’ επιστροφής - «Κάρτα Μαζί»

* Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. θέτει σε ισχύ τη 10ωρη μετ’ επιστροφής - «Κάρτα Μαζί» για το Σαββατοκύριακο των εκλογών (24 – 25 Ιανουαρίου). Ενεργοποιείται κατ’ εξαίρεση, προκειμένου να γίνει συντομότερο το ταξίδι προς την ιδιαίτερη εκλογική περιφέρεια κάθε πολίτη και ελκυστικότερη η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

* Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων σε όσους προτίθενται να ταξιδέψουν με τρένο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, εχει ανακοινώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η έκπτωση αφορά εισιτήρια για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος και δεν θα ισχύει για έκδοση εισιτηρίου μέσω διαδικτύου.

Αφορά αποκλειστικά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 28 Ιανουαρίου ενώ η συγκεκριμένη έκπτωση, αναλογικά και κατά προσέγγιση, θα παρασχεθεί και στους εκλογείς επιβάτες του Προαστιακού για ταξίδια που θα κάνουν το ίδιο διάστημα.

Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) θα εφαρμοστεί κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως το εισιτήριο τους θα παρέχεται κανονικά και η έκπτωση προαγοράς 15%.

* Έκπτωση 25% στην τιμή των εισιτηρίων θα έχουν με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ οι εκλογείς που θα μετακινηθούν για να ψηφίσουν, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και έφοροι για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η έκπτωση επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων, ισχύει για το διάστημα από 23 έως 27 Ιανουαρίου 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις