Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου

Ζώδια

Καρκίνος

Καλή για τα εργασιακά και για οικονομικά θέματα είναι η ευνοϊκή όψη Ήλιου-Κρόνου, η οποία ήδη από χτες προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας, χωρίς ωστόσο να φέρνει ραγδαίες ή εντυπωσιακές εξελίξεις. Ζητήματα επενδύσεων, δανείων, χορηγιών, κληρονομικών ή άλλα, τακτοποιούνται πιο εύκολα. Το ίδιο και θέματα επαγγελματικά, καθημερινών εργασιών και υγείας.

Λέων

Αίσθημα σταθερότητας σε συνεργασίες κι ερωτικά προσφέρει το ωραίο εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, ήδη από χτες, κι επιτέλους μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει περισσότερη αξιοπιστία κι υπευθυνότητα. Δεν φέρνει απαραίτητα εντυπωσιακές εξελίξεις η όψη αυτή, όμως βοηθά στο να γίνουν ήπια αλλά εποικοδομητικά βήματα, ενώ βελτιώνει την κοινωνικότητα και την δημιουργικότητά σας.

Παρθένος

Διευκολύνει την τακτοποίηση καθημερινών κι εργασιακών θεμάτων αλλά και γραφειοκρατικών ζητημάτων η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, μια ήπια αλλά εποικοδομητική επιρροή. Επίσης θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων προχωρούν σταθερά, ενώ η οικογένειά σας φαίνεται να παίζει έναν υποστηρικτικό ρόλο ψυχολογικά και πρακτικά. Εύνοια και σε υγεία και διατροφή.

Ζυγός

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και υπάρχουν αυτή τη περίοδο αρκετές καθυστερήσεις, η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου χτες και σήμερα βοηθά στο να προχωρήσουν κάποια θέματα γραφειοκρατικά αλλά και μαθημάτων ή σεμιναρίων. Αίσθημα σταθερότητας και στα ερωτικά. Βελτιώνει τον τρόπο που επικοινωνείτε και την δημιουργικότητά σας.

Σκορπιός

Ένα αίσθημα ασφάλειας προσφέρει η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, ήδη από χτες, ενώ μπορεί να φέρνει και μια σταθεροποίηση οικονομική. Ξεφεύγετε από συναισθηματικές διακυμάνσεις και από την κυκλοθυμία που συχνά χαρακτηρίζει το ζώδιό σας. Οι δικοί σας ίσως προσφέρουν στήριξη. Θετικά προχωρούν ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών.

Τοξότης

Νιώθετε τώρα την σταθεροποιητική επιρροή του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σας, με την θετική όψη του απ' τον Ήλιο να σας δίνει ένα αίσθημα πραγματικότητας, οργάνωσης και σοβαρότητας. Μια εποικοδομητική όψη, η οποία ήδη από χτες βοηθά με ήπιο αλλά καλό τρόπο τους στόχους σας, όπως επίσης και θέματα επικοινωνίας και μάθησης.

Αιγόκερως

Λόγω της θετικής όψης Ήλιου-Κρόνου μπορεί να κλείνετε τώρα με αίσιο τρόπο ορισμένους κύκλους, σε πρακτικά θέματα ή και σε ψυχολογικό επίπεδο. Μια όψη που ήδη από χτες λειτουργεί και προσφέρει μεγαλύτερο αίσθημα ψυχικής σταθερότητας. Σταθερότητα επίσης δίνει σε οικονομικά ζητήματα και φαίνεται προς το παρόν να υποχωρούν λίγο τα άγχη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being