Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Εκδήλωση με τιμητικές διακρίσεις για τους πολίτες που προσέφεραν στο Άλμα Ζώης

Πάτρα: Εκδήλωση με τιμητικές διακρίσεις ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, για τρίτη συνεχή χρονιά, τίμησε επίλεκτους συμπολίτες για την κοινωνική τους προσφορά και ευαισθησία, ο Σ.Γ.Κ.Μ. ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ, με μια ζεστή και συγκινητική τελετή, κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2015.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 15.1.2015, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, σε μια κατάμεστη αίθουσα, γεμάτη από μέλη, φίλους και φορείς της πόλης.

Τα μέλη του ΔΣ απένειμαν οι ίδιες τα ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 2014, που έχουν γίνει πλέον ετήσιος θεσμός για τον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Φέτος τιμήθηκαν για την κοινωνική τους προσφορά και συγκεκριμένα για την συμμετοχή τους στα κοινωνικά ιατρεία για ανασφάλιστες γυναίκες αλλά και στις μαζικές κλινικές εξετάσεις μαστού, που διοργανώνει ο Σύλλογος, οι χειρουργοί γιατροί: κος Φώτης Καρβελάς, οι κες Αναστασία Αποστολοπούλου, Δώρα Κυριακοπούλου, Σλάτζανα Μπαιρούσεβιτς, Ρόζα Μακρή, ο καθηγητής κος Δ.Κούκουρας  και η ογκολόγος – παθολόγος κα Αθηνά Χριστοπούλου.

Για την κοινωνική τους ευαισθησία να προσφέρουν δωρεάν μαστογραφίες τιμήθηκαν τα διαγνωστικά κέντρα της πόλης: Ακτινοδιαγνωστικό κέντρο Μαρλαφέκα, Μαγνητική Πατρών, Φροντίδα Υγείας, Β-Διάγνωση και τα Διαγνωστικά εργαστήρια Πατριαρχέας.

Τιμήθηκαν επίσης για την στήριξη που προσέφεραν στην συνδιοργάνωση εκδήλωσης αφύπνισης και κινητοποίησης των γυναικών (PINK THE PORT) ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ κος Κων. Πλατυκώστας και ο περιφερειάρχης Δυτ.Ελλάδος κος Απ.Κατσιφάρας.

Ένα ιδιαίτερο ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ απένειμε ο Σύλλογος για την διαχρονική προσφορά της στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης μέσα σε έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα στην εθελόντρια, και μέλος του κα Ασπασία Κονταξή.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος κα Κολυπέρα επισημαίνοντας την σημερινή κακή κατάσταση στην Υγεία, διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογο θα συνεχίσει να διεκδικεί τις καλύτερες συνθήκες περίθαλψης και την επίλυση σημαντικών θεμάτων των ασθενών,  αλλά θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, με όλες του τις δυνάμεις, και για μικρά πρακτικά θέματα, που διευκολύνουν την καθημερινότητα του ασθενή αλλά και διαφυλάττουν την αξιοπρέπεια του. Υποσχέθηκε την συνέχιση της προσπάθειας που καταβάλλεται ώστε ο Σ. να παραμείνει χρήσιμος σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες στους δοκιμαζόμενους από την ασθένεια αλλά και το σύστημα Υγείας, πολίτες και να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης, της ενημέρωσης και της κινητοποίησης σε, όσο το δυνατό,  ευρύτερα στρώματα του γυναικείου πληθυσμού της περιοχής μας.

 

Στην συνέχεια ο Σ. απένειμε την διάκριση ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΙΜΗΣ 2014 σε αυτούς που συνεργάστηκαν, δίνοντας κομμάτι από την ψυχή τους στην διοργάνωση και επιτυχία της δράσης PINK THΕ PORT 2014. ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΙΜΗΣ για το 2014 ονομάστηκαν οι:

DIAMOND EVENT PLANNERS και η ψυχή τους η κα Αννα-Μαρία Ρογδάκη, η κοινωνιολόγος-δημοσιογράφος κα Ρούλα Κωστακοπούλου, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, ο Ιστιοπλοικός Όμιλος Πατρών, ο Αθλητικός Ιστιοπλοικός Ομιλος Ρίου-Ιάσων, οι γυμνάστριες κες Νάνσυ Θεοδωροπούλου και Νίκη Τζανίνη των γυμναστηρίων Curves Πάτρας, οι εκπαιδευτικοί της Εκπαιδευτικής Εταιρίας Πάτρας, η Μπάντα του Δήμου και ο μαέστρος της κος Χρήστος Λούκας, ο κος Χρήστος Γιαννόπουλος, υπεύθυνος των χορευτικών τμημάτων του Δήμου της Πάτρας, ο DJ κος Τάκης Νιάρος, ο σκηνοθέτης κος Παναγιώτης Φαφούτης και ο κος Χρήστος Διαμαντόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Απόστολος Κατσιφάρας, ο βουλευτής Αχαΐας κος Τσούκαλης Νίκος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών κος Κώστας Πλατυκώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Αντώνης Χαροκόπος,  εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και υποψήφιοι βουλευτές.

Κλείνοντας την βραδιά ο Σύλλογος, με ευαισθησία και σεβασμό απέναντι σε κάθε ασθενή με καρκίνο, προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν από φυλλάδια του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, που είχαν ήδη διαμοιραστεί στον χώρο, για την πραγματικά απλή διαδικασία που απαιτείται, προκειμένου να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View