Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται στις 20 Φεβρουαρίου στην Πάτρα ο ηθοποιός της stand up κόμεντι Αλέξανδρος Κοντοπίδης

Έρχεται στις 20 Φεβρουαρίου στην Πάτρα ο...

Στο Λιθογραφείον στην Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων

Ο γνωστός ηθοποιός της stand up comedy Αλέξανδρος Κοντοπίδης, ο οποίος έχει ξαναέρθει στην Πάτρα, ξαναχτυπά με τη νέα κωμική του παράσταση «Ο Μαυρόγατος» που παρουσιάζει σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στις 20 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης θα εμφανιστεί στο Λιθογραφείον στην Πάτρα για να παρουσιάσει στο κοινό τη νέα του αυτή παράσταση.

Γνωστός και ως «Άρχοντας», «Τιτανομέγιστος» και «Τρελλάθηκα», ο βασιλιάς Κοντόπας μαζί με τον Γιάννη Μπουρσινό παρουσιάζουν στους fans τη δική τους εκδοχή ενός φοβισμένου ανθρωπάκου που μπλέκει σε συνθήκες και καταστάσεις στην Ελλάδα της κρίσης, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

«Κάποια στιγμή στην ζωή σου αντιλαμβάνεσαι ,ότι αυτό που βιώνεις είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που σου συμβαίνει . Μία μικρή αράχνη δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση ,ανθρώπους πάνω σε τραπέζια με παντόφλες στα χέρια να ουρλιάζουν πανικόβλητοι.

Μία τέτοια περίπτωση ανθρώπου είναι και ο Μαυρόγατος .Ένας ευθυνόφοβος άνθρωπος με πλούσια φαντασία αντιμέτωπος με τις υποχρεώσεις μία ανιαρής καθημερινότητας.

Θα προλάβει ο Μαυρόγατος να καταστρέψει το δαχτυλίδι των αρραβώνων ,στο βουνό της Mordor, προτού η Shauron το ανακοινώσει στους γονείς της».

Γενική είσοδος: 8 ευρώ προπώληση και 10 ευρώ στην είσοδο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 ενώ η παράσταση ξεκινά στις 21.30.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View