Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Έκοψαν την πίτα τους στα Αραχωβίτικα

Πάτρα: Έκοψαν την πίτα τους στα Αραχωβίτικα

Δείτε ΦΩΤΟ

Εορταστική εκδήλωση για το Νέο Χρόνο, πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Τοπικής Κοινότητας Αραχωβιτίκων, σε από κοινού συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, τον Αθλητικό Σύλλογο Αραχωβιτίκων-Ακταίου, του Μπάσκετ, ο Αίαντας και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αραχωβιτίκων, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, το απόγευμα, με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, την συμμετοχή των Νέων του χωριού.

Την εκδήλωση τίμησαν, με την παρουσία τους, οι Αρχές και οι Φορείς της περιοχής, που στους χαιρετισμούς τους, μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια, για την προσφορά του Συλλόγου, στο Πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής του.

Στην διάρκεια της εκδηλώσεως, τιμώντας τον θεσμό του Δασκάλου του χωριού μας, τιμήθηκε με την απονομή αναμνηστικής τιμητικής πλακέτας η κα Πηνελόπη Χερουβίμ-Γιαννοπούλου για την επί 22 έτη προσφορά της στο Δημοτικό Σχολείο μας, ως δασκάλα και Διευθύντρια και για την ανιδιοτελή συμβολή στον Σύλλογό μας.

Οι πίττες ευλογήθηκαν από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πατέρα Νικόλαο Τερεζόπιυλο, μετέχοντος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του Ιεροψάλτου Δημητρίου Ρηγόπουλου.

Παρευρέθησαν και έδωσαν χαιρετισμούς:

Ως εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων, ο Αντιδήμαρχος Πλέσσας Διονύσιος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο κος Δριβίλας Δημήτριος.

Εκπρόσωποι Κοινοτήτων:

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Βασιλείου κα Μπιρλή Τασία.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αργυράς κος Μπασκούτας Ανδρέας.

Εκπρόσωπος της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ κος Νίκος Παπαγεωργίου.

Και τέως Δ/ντής κος Γεώργιος Παπανδρουλιδάκης.

Η έναρξη των εκδηλώσεων έγιναν απότ ον Τοπικό Πρόεδρο Κοινότητας Αραχωβιτίκων κον Κώστα Μιχαλόπουλο.

Επίσης παρευρέθησαν από Δημοτικούς Συμβούλους:

Δημοτική Κίνηση Κοινοτικόν ο κος Ντρίνιας Θεόδωρος.

Από την Ριζ/κή Αυτοδ/κή Πρόταση, Ανθρώπινη Πόλη ο Σύμβουλος Ιωάννης Τσιμπούκης

Από Εκπολιτιστικούς Συλλόγους περιοχής αντιπροσώπευσαν:

Από Άγιο Βασίλειο η κα Κοκονού Κωνσταντίνου, Αργυρών, ο κος Μπιτσάκος και από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Παραλίας Αραχωβιτίκων ο κος Λαμπίρης.

Από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κον Παναγιώτη Τσιμπούκη, τονίστηκε το έργο του Συλλόγου την χρονιά που πέρασε, όπου ανταποκρίθηκαν στο έργο του παρά την οικονομική κρίση και όπου θα συνεχίσει να υπηρετεί με πείσμα τους στόχους του, για την Πολιτιστική και Πνευματική ανάπτυξη στο χώρο της Κοινότητας και της περιοχής μας.

Ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Συλλόγου Αραχωβιτίκων – Ακταίου κος Τουβάκης Δημήτριος, χαιρέτισε την εκδήλωση παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και έκοψε την πίτα του Αθλητικού Συλλόγου.

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων η Πρόεδρος Ευρυδίκη Αυγεράκη, μετά της κας Πετροπούλου Γεωργίας απεύθυνε χαιρετισμό.

Επίσης χαιρετισμός απεδόθη και από την Συγγραφέα κα Αμαλία Κουσαδιανού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική «αγκαλιάζοντας» δεκάδες παιδιά, όλων των ηλικιών και μεγάλες γυναίκες που παρακολουθούν μαθήματα χορού, γυμναστικής, χορωδίας, παρουσίασαν ένα πρωτότυπο χορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς υπό την καθοδήγηση της Καθηγήτριας Γυμναστικής Αγωγής κας Λίας Πολύζου.

Οι εορταστικοί ύμνοι που απέδωσε η χορωδία έγινε με τον συντονισμό της κας Πόπης Γιαννοπούλου.

Παρέστησαν οι διδάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου, η κα Μαρία Γρίβα και η κα Παπακωνσταντινοπούλου Κωνσταντίνα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι αργά με την συμμετοχή των παρευρισκομένων, συμμέτοχους στους χορούς σε ένα πρωτοχρονιάτικο γλέντι.

Άψογη η παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου, βοηθώντας με κάθε τρόπο, για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

Πρόεδρο, Τσιμπούκη Παναγιώτη

Γραμματέα, Πετροπούλου Ουρανία

Ταμία, Δημακοπούλου Μαρία

Σύμβουλο, Ιωάννη Τσώνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View