Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή στο Δημοτικό θέατρο "Απόλλων"

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κόβει την Πρωτοχρονιάτι...
Μαρτάτος Tάκης

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στη 1 το μεσημέρι θα γίνει στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων της Πάτρας η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Πάτρας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του thebest.gr, η εκδήλωση θα έχει εκτός από καλλιτεχνικό χαρακτήρα και έντονα κοινωνικό καθώς θα γίνει κάλεσμα σε όσους θελήσουν να φέρουν στο χώρο και προιόντα που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων.

Στη διάρκεια της κοπής της Βασιλόπιτας του θεάτρου της Πάτρας θα ανταλλαγούν ευχές για το νέο έτος ενώ θα ανακοινωθούν και τα προσεχή σχέδια της Δημοτικής Περιφερειακής θεατρικής σκηνής της Αχαικής πρωτεύουσας.

*Τέλος ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Θοδωρής Αμπαζής έχει ετοιμάσει – γράψει, σύμφωνα με πληροφορίες ένα νέο έργο που θα παρουσιάσουν εκτός σκηνής σε χώρους όπως σχολεία, ιδρύματα, κέντρα απεξάρτησης της περιοχής, οι ηθοποιοί Διονύσης Βούλτσος και Ελένη Καλαντζοπούλου.

Η σκηνοθεσία της παράστασης θα είναι του Δ. Βούλτσου. Αυτή η δράση που είχε γίνει και πέρυσι, θα λάβει χώρα στις αρχές Φεβρουαρίου του 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View