Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Oι Vodka Juniors live αυτή την Κυριακή στην Αίγλη στην Βέσο Μάρε στην Πάτρα

Oι Vodka Juniors live αυτή την Κυριακή σ...

Έρχεται και ο Εισβολέας στις 31 Ιανουαρίου 2015

Η μπάντα με την ιδιαίτερα ονομασία Vodka Juniors που είναι ένα hardcore punk γκρουπ που δημιουργήθηκε στην Αθήνα πριν από περίπου 15 χρόνια, το 2000 με μέλη τους Dirty Harry (φωνή, κιθάρα), Kostis Jr. (κιθάρα, φωνητικά), Fudukis (bass) and Ramirez (ντραμς) θα εμφανιστεί live στην Πάτρα στην αίθουσα Αίγλη στην Βέσο Μάρε αυτήν την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 μετά τις 9 το βράδυ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση 8 ευρώ (εισιτήρια στο Music Station) και 10 ευρώ τη βραδιά της συναυλίας.

Οι Vodka Juniors despite everything, όπως αναφέρει η αφίσα τους, μέσα στον Φεβρουάριο θα πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ έχει κανονιστεί συναυλία τους και στην Κέρκυρα.

Η 1η τους κυκλοφορία είχε τίτλο  “No Drinks for You”. Έκτοτε οι δισκογραφικές τους κυκλοφορίες ήταν κάτω από την ταμπέλα της Cannonball 666 Records.

Όπως έχει γραφτεί το μουσικό τους στυλ συνδυάζει την hardcore punk της δεκαετίας του ‘80 με μελωδικά στοιχεία και χαρούμενες και γρήγορες εναλλαγές από ντραμς. Έχουν κάνει και τουρνέ στην Ευρώπη.

Στο μεταξύ στην Αίγλη στην Βέσο Μάρε στις 31 Ιανουαρίου 2015 θα εμφανιστεί  ο ράπερ Εισβολέας με τους “The Tedd’s”, μια μπάντα, με νέα πρόσωπα αλλά και πολλούς καλούς συνήθεις ύποπτους του χώρου.

Μετά από 15 χρόνια μουσικής πορείας, πέρυσι ο Εισβολέας σχημάτισε τους “The Tedd’s”, οι οποίοι αποτελούνται από καλλιτέχνες που σαν μονάδες έχουν το δικό τους κομμάτι στην ιστορία της κουλτούρας και μετράνε πολλά χρόνια στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Πρόκειται για μία μπάντα βασισμένη πάνω σε Hip Hop & Funk ρυθμούς με πολλά στοιχεία Ελληνικής μουσικής που έχει αναπροσαρμόσει παλιά αγαπημένα κομμάτια του Εισβολέα.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ και 8 ευρώ στην προπώληση.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View