Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 3 Ιανουαρίου

Ζώδια

Αιγόκερως

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας ο Ήλιος, συναντά τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, μια σύνοδος που αυτές τις μέρες είναι λογικό να σας “βυθίζει” ψυχολογικά και να δημιουργεί εμμονές και καθάρσεις. Τελειώματα αλλά και νέα ξεκινήματα. Επίσης ο Ήλιος σχηματίζει ένα νευρικό τετράγωνο με τον Ουρανό, που φέρνει έκτακτα γεγονότα κι ανατροπές, κυρίως στο σπίτι.

Υδροχόος

Μέρες ξεκαθαρισμάτων και κλεισίματος κύκλων, με την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα να φέρνει τον “θάνατο” παλιών καταστάσεων. Πιθανόν να έρχονται στην επιφάνεια θέματα απ' το παρελθόν που πρέπει να ολοκληρωθούν. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που επίσης κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, φέρνει νευρική ένταση και απρόοπτα, κυρίως σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Ιχθύες

Ξεκαθαρίσματα και delete σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποια σχέδιά σας εμποδίζονται από καταστάσεις που είναι πέρα του ελέγχου σας. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού επίσης φέρνει έκτακτα έξοδα και αστάθεια οικονομική γενικά.

Κριός

Κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο οι δυνατές και δύσκολες όψεις του Ήλιου, οι οποίες ήδη εδώ και μια εβδομάδα φέρνουν απρόοπτα, νευρικότητα, ανατροπές, ίσως και αίσθημα αδιεξόδου. Γίνεται κάθαρση κι έχετε συνειδητοποιήσεις. Άτομα εξουσίας χειρίζονται την ζωή σας χωρίς να μπορείτε να κάνετε και πολλά, ειδικά μάλιστα στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Απρόοπτα ή εμπόδια στα ταξίδια αλλά και δυσκολίες σε νομικά θέματα προκαλούν αυτές τις μέρες οι δυσμενείς όψεις του Ηλίου που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο και σας κρατούν άγρυπνους,  πιθανόν και κυριολεκτικά. Θέματα σπουδών επίσης μπορεί να παρουσιάζουν ένα μπλοκάρισμα ή κάποιοι δάσκαλοι να παίζουν δυσάρεστο ρόλο. Ξεκαθαρίσματα με συγγενείς.

Δίδυμοι

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Πλούτωνα αυτές τις μέρες προκαλεί ίντριγκες και παρασκήνια, ενώ γίνονται και ορισμένα ξεκαθαρίσματα, μέσα σας και στις σχέσεις σας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται και το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, το οποίο προκαλεί ανατροπές σε σχέδιά σας, ενώ φέρνει και απρόβλεπτες συμπεριφορές σε φιλίες. Αδιέξοδα οικονομικά.

Καρκίνος

Δεν είναι εύκολες οι όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος αυτές τις μέρες, ενώ κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η συνάντησή του με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα προκαλεί εμμονές και αίσθημα απειλής, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ γίνονται και ξεκαθαρίσματα. Νευρικές μέρες, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού να φέρνει απρόοπτα, κυρίως στα επαγγελματικά.

Λέων

Ο Ήλιος σχηματίζει δυσμενείς όψεις αυτές τις μέρες, οι οποίες προκαλούν ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο, ενώ ορισμένα άτομα παίζουν δυσάρεστο ρόλο. Κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο οι επιρροές αυτές, οι οποίες επίσης φέρνουν έκτακτα θέματα σε ταξίδια, νομικά, σπουδές. Προσέξτε να μην είστε αυτοκαταστροφικοί με την υγεία σας.

Παρθένος

Ερωτικά ξεκαθαρίσματα ή ζήλιες, καχυποψία και ίντριγκες προκαλεί η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα αυτές τις μέρες, η οποία κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ανταγωνισμοί και με τα παιδιά – μην είστε χειριστικοί. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού επίσης φέρνει έκτακτες εξελίξεις σε ζητήματα οικονομικά, κυρίως θέματα δανείων, εφορίας, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ.

 

Ζυγός

Ασταθείς αυτές οι μέρες, λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο και το οποίο φέρνει έκτακτα γεγονότα κι ανατροπές, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι – μια όψη που σας κρατά σε εγρήγορση. Προσέξτε επίσης τις εμμονές, γιατί η συνάντηση Ήλιου-Πλούτωνα προκαλεί ένα “βύθισμα” ψυχολογικό. Ξεκαθαρίσματα οικογενειακά.

Σκορπιός

Για μια ακόμα φορά μπορεί να βιώνετε έμμονες ιδέες, λόγω της “σκοτεινής” συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ήδη λειτουργεί τις τελευταίες μέρες και φέρνει επίσης ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Έκτακτα θέματα επίσης στον χώρο εργασίας, τα οποία σας κρατούν σ' εγρήγορση. Ξαφνικές αλλαγές προγράμματος.

Τοξότης

Ο οικονομικός τομέας ενδέχεται τις τελευταίες μέρες να είναι πηγή εμμονών και αυξημένης πίεσης, πέρα απ' τη συνηθισμένη, λόγω των δυσμενών όψεων του Ηλίου, που κορυφώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ανατροπές επίσης στα ερωτικά, με αψυχολόγητες συμπεριφορές, ψυχρότητα και αστάθεια. Τα παιδιά πιθανόν να σας κρατούν σε εγρήγορση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being