Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 2 Ιανουαρίου

Ζώδια

Αιγόκερως

Φεύγει η γλυκιά Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα απ' τις 10 Δεκεμβρίου σας προσέφερε τα δώρα της ομορφιάς, της αγάπης και της ειρήνης. Τώρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, γι' αυτό αναμένεται βελτίωση στα έσοδα έως τις 27/1, ενώ στο διάστημα αυτό θα αγοράσετε όμορφα πράγματα που θα ευχαριστηθείτε.

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η ευμενής Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 27/1 θα απογειώσει την γοητεία και τις κατακτήσεις σας. Ομορφαίνει την εμφάνιση αλλά και την διάθεσή σας η διέλευση αυτή, ενώ προσφέρει αρμονία συναισθηματική και ειρήνη. Βελτίωση οικονομική. Ιδανική περίοδος για να φροντίσετε την εμφάνισή σας. Νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύες

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 27/1, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικό. Στο διάστημα αυτό κάνετε έναν απολογισμό στις σχέσεις. Παρασκηνιακά φλερτ πιθανά, αλλά και αυταπάτες ερωτικές. Καλή περίοδος για ενασχόληση με ό,τι καλλιτεχνικό.

Κριός

Θα βελτιώσει τις φιλικές σας σχέσεις και θα τις κάνει πιο αγαπημένες η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ενώ μέχρι τις 27/1 που θα κάτσει θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας. Πιθανά φλερτ μέσα απ' το διαδίκτυο στο διάστημα αυτό. Καλή εποχή για ενασχόληση με ομάδες ή συλλόγους καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα επηρεάσει θετικά την επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα μέχρι τις 27/1, ένα διάστημα στο οποίο θα φαίνεστε πιο γλυκείς και αγαπητοί στο κοινό. Ταυτόχρονα, θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Ιδανική περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και για επαγγελματικές συνεργασίες.

Δίδυμοι

Ευνοϊκή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Υδροχόο μέχρι τις 27/1, η οποία θα ομορφύνει την εμφάνισή σας, ενώ είναι πιθανό να φέρει φλερτ με άτομα απ' το εξωτερικό ή στα ταξίδια σας. Όμορφα ταξίδια στο διάστημα αυτό. Ευνοεί επίσης θέματα νομικά. Βελτίωση στις σχέσεις σας με δασκάλους.

Καρκίνος

Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και θα ευνοήσει οικονομικά θέματα μέχρι τις 27/1, ένα διάστημα στο οποίο μπορεί να δεχτείτε χορηγίες και να προχωρήσετε σε θετικές οικονομικές συμφωνίες κι επενδύσεις. Ζητήματα κληρονομικά, συντάξεων, διατροφής, εφορίας, δανείων, ασφαλειών κλπ, ευνοούνται επίσης. Θα ομορφύνει και την ερωτική σας ζωή η διέλευση αυτή.

Λέων

Ευεργετική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Υδροχόο μέχρι τις 27/1, ένα διάστημα στο οποίο θα επέλθει αρμονία και γλυκύτητα στις σχέσεις σας. Αρκετό φλερτ και όμορφες παρουσίες στη ζωή σας, ενώ αυξάνουν οι κατακτήσεις σας. Ιδανική περίοδος για νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος

Βελτίωση στις εργασιακές συνθήκες θα φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 27/1 θα φέρει αρμονία στο επαγγελματικό περιβάλλον και με τους συναδέλφους. Πιθανά και φλερτ μέσα απ' τη δουλειά. Επίσης η διέλευση αυτή θα ομορφύνει την καθημερινότητά σας, η οποία θα γίνει πιο άνετη. Βελτίωση σε θέματα υγείας.

Ζυγός

Εύνοια στα ερωτικά θα δώσει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 27/1 θα φέρει αρκετό φλερτ και κατακτήσεις, ενώ η γοητεία σας απογειώνεται. Όμορφες ερωτικές στιγμές αλλά και ωραίες στιγμές διασκέδασης. Αυξημένη δημιουργικότητα. Ιδανική περίοδος για ενασχόληση με θέατρο και τέχνη. Βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά.

Σκορπιός

Αρμονία και γαλήνη στις οικογενειακές σχέσεις θα φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία μέχρι τις 27/1 θα προσφέρει όμορφες και ήσυχες στιγμές οικιακής θαλπωρής. Καλή περίοδος για να φροντίσετε το σπίτι σας και τους δικούς σας και να αγοράσετε ωραία πράγματα για τον χώρο σας. Γαλήνη και στον συναισθηματικό σας κόσμο.

Τοξότης

Θα γλυκάνει τον τρόπο που μιλάτε, γράφετε κι επικοινωνείτε η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, κι έτσι θα έλκετε κοντά σας τους ανθρώπους με τον λόγο σας, έως τις 27/1. Βελτίωση σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Όμορφα ταξιδάκια και βόλτες στο διάστημα αυτό. Μαθήματα και σεμινάρια που αφορούν κυρίως την τέχνη και την αισθητική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being