Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχονται στην Πάτρα η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία για μία live μουσική εμφάνιση

Έρχονται στην Πάτρα η Ελένη Βιτάλη και η...

Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2014

Την παραμονή των Θεοφανείων, την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2014 καταφθάνουν στην γιορτινή Πάτρα για μία και μοναδική εμφάνιση, στο κέντρο Αστέρια Live στο κάτω μέρος της Τριών Ναυάρχων, δύο σπουδαίες λαικές ερμηνεύτριες, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, οι οποίες την φετινή χειμερινή περίοδο συνεργάζονται στην Αθήνα μαζί και με τον Γιώργο Νταλάρα σε ένα υπέροχο πρόγραμμα στην Ιερά Οδό.

Με διαδρομές που συνενώνονται στον άξονα καλό τραγούδι, οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες δεν έμειναν στα τετριμμένα. Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, χαρίζουν φέτος στο κοινό ένα πρόγραμμα πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Νταλάρα.

Μία γεύση λοιπόν από αυτό το πρόγραμμα, έστω δίχως τον Γ. Νταλάρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Πατρινοί την παραμονή της μεγάλης γιορτής των Θεοφανείων. Τις Ελένη Βιτάλη, ίσως της πιο μεγάλη φωνή μαζί με την Χαρούλα Αλεξίου στην μεταπολιτευτική Ελλάδα και Γλυκερία θα συνοδεύουν και οι μουσικοί τους.

Ήδη οι σχετικές αφίσες έχουν μπει σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View