Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχονται 2 Ιανουαρίου 2015 στο Λιθογραφείον της Πάτρας οι OperaChaotique live

Έρχονται 2 Ιανουαρίου 2015 στο Λιθογραφε...

Στις 21.00

Τις πρώτες μέρες του 2015 στο Λιθογραφείον στην οδό Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων το Πατρινό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δύο ιδιαίτερες παραστάσεις.

Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου οι OperaChaotique live θα παρουσιάσουν την παράσταση «Bukowski, Ποιήματα ενός πορνόγερου». Η παράσταση του θεάτρου – μπαρ της Αθήνας, Faust είναι βασισμένη στο νέο άλμπουμ των OperaChaotique, «Bukowski, Poems of a Dirty Old Man».

Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του κακού παιδιού της διανόησης, Charles Bukowski, οι εκκεντρικοί τροβαδούροι του χάους παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με άξονα τον σαγηνευτικά άσωτο βίο του. Οι Opera Chaotique μεταφέρουν για μία μοναδική βραδιά την συγκεκριμένη παράσταση στην Πάτρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καινούργια και παλιά δικά τους τραγούδια, πειραγμένες διασκευές από Tom Waits μέχρι Tiger Lillies και φυσικά τις απολαυστικά σουρεαλιστικές ιστορίες τους.

Μαζί τους είναι και ο τσελίστας Σταύρος Παργινός, η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη καθώς και άλλοι καλεσμένοι έκπληξη. Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Σκηνή του Λιθογραφείον, θα ακουστούν ιστορίες για φθηνά ποτά, ανήθικα θηλυκά, μοναχικές καρδιές και ξεφτισμένα όνειρα.

*Θα ακολουθήσει το «Jack and Jill» το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 στις 21.30 το βράδυ στην Κεντρική Σκηνή του Λιθογραφείον που είναι μία ρομαντική κομεντί, της JaneMartin, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View