Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 23 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 23 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Ο πλανήτης σας Κρόνος, αλλάζει ζώδιο σήμερα, ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός, ενώ τώρα θα βρίσκεται στον τελευταίο σας οίκο, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο, γι' αυτό θα είναι ένα διάστημα στο οποίο θα κλείνετε διάφορους λογαριασμούς με το παρελθόν, όχι κάτι εύκολο βέβαια. Πιθανόν να βγουν ενοχές στην επιφάνεια και ανάγκη απομόνωσης.

Υδροχόος

Η αλλαγή ζωδίου του Κρόνου θα επηρεάσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο, ένα διάστημα όπου είναι πιθανό να συρρικνωθεί ο κοινωνικός σας κύκλος και να δοκιμαστούν φιλίες, ενώ θα είναι πιο δύσκολο να δικτυωθείτε. Θα ζητάτε πλέον σοβαρούς φίλους. Δοκιμασίες και μέσα σε ομάδες, συλλόγους κόμματα. Καθυστερήσεις σε σχέδια.

Iχθύες

Ήρθε η ώρα του ζωδίου σας να δοκιμαστεί απ' τον αυστηρό Κρόνο, ο οποίος εισέρχεται σήμερα στον Τοξότη και θα μείνει σε πρώτη φάση εκεί μέχρι τον Ιούνιο. Θα αυξήσει τις ευθύνες στο διάστημα αυτό, ενώ άτομα εξουσίας ενδέχεται να λειτουργήσουν σκληρά και κριτικά. Θα απαιτηθεί σοβαρότητα και ωριμότητα κοινωνική κι επαγγελματική.

Κριός

Το πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εισόδου του Κρόνου στον Τοξότη θα είναι θετικό για το ζώδιό σας, γιατί θα σας προσφέρει αίσθημα σταθερότητας και αναγνώρισης. Βέβαια είναι δύσκολος πλανήτης και θα σας δοκιμάσει σε θέματα νομικών και σπουδών, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο και μετά απ' τον Σεπτέμβριο. Καθυστερήσεις ή προβλήματα στα ταξίδια.

Ταύρος

Μεγάλη ανάσα ανακούφισης παίρνει το ζώδιό σας με την έξοδο του Κρόνου απ' τον Σκορπιό, ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια σας δοκίμασε ιδιαίτερα, κυρίως μέσα από σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα βέβαια θα ζητήσει να βάλετε σε τάξη θέματα οικονομικά, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών κλπ, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο. Μείωση σεξουαλικής δραστηριότητας.

Δίδυμοι

Δεν θα είναι εύκολη για το ζώδιό σας η διέλευση του Κρόνου απ' τον Τοξότη, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο και μετά απ' τον Σεπτέμβριο, γιατί θα δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες και θα ζητήσει να φανείτε υπεύθυνοι προς τους άλλους, κάτι που αρχικά μπορεί να αρνηθείτε. Δύσκολες οι ισορροπίες. Πιθανή όμως μια σοβαρή σχέση και δέσμευση.

Καρκίνος

Η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο, θα κάνει αρκετά πιεστική την καθημερινότητά σας, πιθανόν με φόρτο εργασίας, ενώ οι συνθήκες στη δουλειά ίσως είναι επίσης πιεστικές. Ακόμα ο Κρόνος θα ζητήσει περισσότερη σοβαρότητα στο θέμα της υγείας, γι' αυτό θα πρέπει να φανείτε πιο σωστοί με τη διατροφή και τις συνήθειές σας.

Λέων

Επιτέλους για το ζώδιό σας, ο Κρόνος φεύγει απ' τον Σκορπιό, γιατί ήταν μια αρκετά καταθλιπτική διέλευση τα τελευταία δυο χρόνια. Τώρα απ' τον Τοξότη θα προσφέρει αίσθημα σταθερότητας, όμως θα δοκιμάσει τα ερωτικά και θα ζητήσει περισσότερη σοβαρότητα εκεί. Πιθανές ευθύνες σε σχέση με παιδιά. Απαιτητικά δημιουργικά project. Μείωση διασκέδασης.

Παρθένος

Ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός, η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη, θα ζητήσει συναισθηματική σοβαρότητα και θα φέρει παραπάνω ευθύνες σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, για τα οποία θα μοχθήσετε, αρχικά μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Στην πρώτη αυτή φάση θα επηρεάσει κυρίως τους Παρθένους που είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Ζυγός

Αφού πρώτα ο Κρόνος απ' τον Σκορπιό για δυο χρόνια πίεσε ιδιαίτερα τον οικονομικό σας τομέα, τον αφήνει τώρα και περνά στην επικοινωνία. Έτσι, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο, θα ζητήσει να είστε πιο σοβαροί και σωστοί στον τρόπο που μιλάτε, γράφετε και σκέφτεστε. Δοκιμασίες με αδέρφια και συγγενείς. Οι μετακινήσεις ίσως είναι “σκληρή δουλειά” στο διάστημα αυτό.

Σκορπιός

Φεύγει ο Κρόνος απ' το ζώδιό σας, μια πολύ σημαντική αστρολογική εξέλιξη, αφού πρώτα σας ωρίμασε και σας οργάνωσε τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά δεν έλειψαν οι δοκιμασίες και οι κρίσεις. Τώρα θα πιέσει τα οικονομικά σας, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο, και θα ζητήσει πιο ώριμη διαχείριση των πόρων σας, όμως μπορεί να κάνετε σημαντικές αγορές.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο αυστηρός Κρόνος και θα έρθει να οργανώσει αλλά και να δοκιμάσει τη ζωή σας, αρχικά μέχρι τον Ιούνιο και μετά για τα καλά απ' τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο Κρόνος βγάζει τις ατέλειες, τα λάθη και τις αμέλειες στην επιφάνεια, ώστε να τις διορθώσετε και να γίνετε πιο σωστοί κι επιτυχημένοι. Θα δοκιμάσει τυχόν ξεκινήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being