Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 16 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 16 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Μέρα δικτύωσης και κοινωνικότητας σήμερα. Η Σελήνη τονίζει τον οίκο της φιλίας, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με τις παρέες σας ή για συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media. Ενασχόληση και με ό,τι εναλλακτικό. Πιθανόν να σκέφτεστε το μέλλον και να κάνετε σχέδια.

Αιγόκερως

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και το να προβάλετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Ανάδειξη επαγγελματική αλλά και κοινωνική. Νιώθετε βέβαια κάπως πιο ευάλωτοι σε κριτικές σήμερα. Πιθανόν να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες.

Υδροχόος

Αισιόδοξη και σχετικά πιο άνετη μέρα, ενώ η Σελήνη δίνει έμφαση σε ζητήματα σπουδών και νομικών.  Εστιάζετε επίσης την προσοχή σας στα ταξίδια, σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους – καλή μέρα για να κλείσετε εισιτήρια και διαμονή. Ενασχόληση με φιλοσοφία, συγγραφή, διάβασμα, διδασκαλία. Πιθανές συναντήσεις με δασκάλους.

Iχθύες

Κυρίως θέματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θ' ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν δάνεια, επενδύσεις, εφορία, συντάξεις, τα οικονομικά του συντρόφου ή με κληρονομικά και άλλα σχετικά θέματα. Είναι όμως και μια ερωτική μέρα και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφό σας.

Κριός

Η Σελήνη απ' τον Ζυγό σήμερα κάνει το κλίμα κοινωνικό και θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις διάφορες, για επαφές με συνεργάτες, ενώ η εστίασή σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο και στους άλλους γενικά. Νωρίς το πρωί μπορεί να παρουσιαστούν κάποια απρόοπτα ή δυσκολίες, όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο άνετη.

Ταύρος

Εργασία και χαρά σήμερα, με την Σελήνη να τονίζει τον οίκο που σχετίζεται με την παραγωγικότητα και την δουλειά. Έτσι θα είναι μια μέρα που θα βγάλετε αρκετή δουλειά και σχετικά άνετα, εκτός ίσως από νωρίς το πρωί που μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια. Ενασχόληση επίσης με θέματα υγείας, διατροφής, υγιεινής, τάξης και καθαριότητας.

Δίδυμοι

Ευχάριστη και δημιουργική μέρα, ενώ είναι πιθανό να βρείτε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και που σας δίνουν χαρά. Ενασχόληση με χόμπι και σπορ, ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ – ερωτική μέρα. Η εστίασή σας σήμερα βρίσκεται και στα παιδιά. Καλή μέρα για θέατρο και για τον χώρο του θεάματος γενικά.

Καρκίνος

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ενώ βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια και θ' απολαύσετε ήσυχες στιγμές οικιακής θαλπωρής. Η νοσταλγικότητα του ζωδίου σας βγαίνει επίσης στην επιφάνεια και πιθανόν ν' ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ του κοιτάγματος παλιών φωτογραφιών.

Λέων

Επικοινωνιακή, ζωηρή κι ανάλαφρη μέρα, με τηλέφωνα, συζητήσεις, συναντήσεις διάφορες κι επαφές. Ευκαιρίες για βόλτες ή και ταξιδάκια. Αρκετές μετακινήσεις, αλλά ίσως νωρίς το πρωί υπάρξουν κάποια εμπόδια σε μετακινήσεις κι επικοινωνία. Μαθήματα, σεμινάρια. Γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση, αρκετές σκέψεις και ιδέες. Ενασχόληση με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, γι' αυτό θα είναι μια μέρα με πληρωμές, με συναλλαγές διάφορες, με ψώνια αλλά και με αγοραπωλησίες. Νωρίς το πρωί ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια σε οικονομικές συναλλαγές. Θα απολαύσετε όμως και την ηρεμία, το αίσθημα ασφάλειας, το καλό φαγητό, τη μουσική και την παρέα.

Ζυγός

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, ενώ θα είναι μια μέρα δραστήρια, όπου ίσως πάρετε ορισμένες πρωτοβουλίες ή προχωρήσετε σε κάποιο ξεκίνημα, όχι απαραίτητα κάτι πολύ σπουδαίο. Νωρίς το πρωί ίσως παρουσιαστούν κάποια απρόοπτα, όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο αρμονική.

Σκορπιός

Ήσυχη σχετικά μέρα, με την Σελήνη να διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και να δίνει την ανάγκη για απομόνωση ή και για περισσότερο ύπνο, ώστε να καθαρίσετε απ' τις επιρροές του τελευταίου μήνα που συσσωρεύτηκαν στην ψυχολογία σας. Ίσως κλείσετε κάποιο θέμα σήμερα. Ευνοείται η ενασχόληση με την τέχνη και με την πνευματικότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being