Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: «Αναμέτρηση Ψευδαισθήσεων» απο το Θεατρικό Εργαστήρι της Πολυφωνικής

Πάτρα: «Αναμέτρηση Ψευδαισθήσεων» απο το...

Την Πέμπτη στο Τειοποτείο ‘’ΤΡΑΜ’’

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ενηλίκων του Οργανισμού, θα παρουσιάσει το μονόπρακτο «Αναμέτρηση Ψευδαισθήσεων», στο Τειοποτείο ‘’ΤΡΑΜ’’ [Αράτου 24- Κορίνθου], την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα.

Πρόκειται για μία διασκευή, βασισμένη στο έργο: «Οι πιο δυνατές» της Άννας Αδριανού. Η υπόθεση ξεκινά στο τεϊοποτείον «Τραμ», μέρες Χριστουγέννων, όπου δύο γυναίκες συναντιούνται τυχαία. Ένα παιχνίδι για ‘’δύο’’ ξεκινά. Ένας άνδρας, αν και απών,  αποτελεί αντικείμενο ψευδαισθήσεων σε μια δυνατή αναμέτρηση τής λογικής και των θέλω της καρδιάς.

Παίζουν τα μέλη του Εργαστηρίου: Μελίνα Σακελλάκου, Νάντια Κουλούρη, Μυρτώ Ζαρκάδη- Ντούρου και Δέσποινα Παναγοπούλου, Αργεντίνικο τάνγκο χορεύουν, ο Γιώργος Μπουρλέσης και η ντάμα του Ελένη Ανδριοπούλου, χοροδιδάσκαλοι αντίστοιχα στο Tango Club Patras και Dirty Dancing Dance School.

To βίντεο-σκηνικό (Τεϊοποτείον  ΤΡΑΜ), έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Παππάς. Ενδυματολογική επιμέλεια: Δόμνα Τεκτωνίδου. Διασκευή-Σκηνοθεσία: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου.

 

Το ίδιο έργο θα παρουσιαστεί και στην Προσυναυλιακή εκδήλωση του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture