Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξαναξεκίνησαν οι εργασίες στο πολυώροφο του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας

Πάτρα: Ξαναξεκίνησαν οι εργασίες στο πολ...

Μετά από τρίμηνη διακοπή και άσκηση πιέσεων

Ξαναξεκίνησαν οι εργασίες στο σεισμόπληκτο πολυώροφο κτίριο του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, μετά από τρεις μήνες διακοπής και σειρά διαβουλεύσεων και πιέσεων.

Όπως αναφέρει το σωματείο Εργαζομένων του ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας "ξεκίνησαν και πάλι οι Εργασίες στο 7όροφο κεντρικό σεισμόπληκτο κτίριο του Νοσοκομείου μας, οι εργασίες που ως γνωστόν σε όλους είχαν σταματήσει από τις αρχές του Σεπτέμβρη, λόγω μη Πληρωμής του Εργολάβου.

Αυτή η ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, που είναι απόρροια των συντονισμένων προσπαθειών του Σωματείου μας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι μια εξέλιξη που μας χαροποιεί και που δυστυχώς δεν θα πρέπει να μας εφησυχάζει, δεδομένου ότι από το ποσό του 1,1 εκ ευρώ που εκταμιεύτηκε, οι 600.000 ευρώ πηγαίνουν για την εξόφληση των οφειλόμενων και μόνον οι 500.000 ευρώ απομένουν για νέες εργασίες.Γι΄ αυτόν τον λόγο να παραμένει στους στόχους μας και στις διεκδικήσεις μας, η ΑΜΕΣΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ του ποσού των 4 εκ ευρώ τουλάχιστον, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, όπως είχαμε θέσει στην πρόσφατη σχετική επίσκεψή μας στην Αθήνα, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, για να μην ξαναπαρουσιαστούν τα ίδια φαινόμενα, το εκ νέου σταμάτημα των Εργασιών και οι γνωστές καθυστερήσεις που θέτουν το έργο σε κίνδυνο.

Δοθείσης της ευκαιρίας ακόμη μια φορά επισημαίνουμε ότι, για να μπορούμε να ελπίζουμε στην ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση αυτού του άκρως απαραίτητου κτιρίου, χρειάζεται ΣΥΝΕΧΗΣ και ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ και μάλιστα απ΄ όλους μας προς κάθε κατεύθυνση".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Πάτρα: Τα τρυπάνια κάτω στο πολυώροφο του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας – Κίνδυνος να χαθεί το έργο

Πάτρα: "Ασφυκτιά" το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα - Άμεση επανέναρξη των εργασιών στο πολυώροφο ζήτησαν Περιφέρεια κι εργαζόμενοι

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις