Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 4 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 4 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Η πολύ καλή όψη που σχηματίζει ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Κριό, σας ανανεώνει και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και πρόοδο στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Ευνοεί τα ερωτικά και πιθανόν να έχετε κι εκεί ωραίες εκπλήξεις. Έχετε περισσότερη επινοητικότητα και δημιουργικότητα και παίρνετε πρωτοβουλίες που εξελίσσουν τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Αίσθημα ψυχικής απελευθέρωσης προσφέρει αυτές τις μέρες το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, πιθανόν κιόλας επειδή ολοκληρώνονται κάποιοι κύκλοι ή κλείνουν ορισμένα θέματα. Ευχάριστες εκπλήξεις στην οικογένεια και θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και ακινήτων. Μια όψη που φέρνει πνευματική φώτιση, συνειδητοποιήσεις, ξεμπλοκάρισμα και πρόοδο.

Υδροχόος

Πρόοδο στη ζωή και στα σχέδιά σας φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Προσφέρει ιδέες κι επινοητικότητα, ενώ το ίντερνετ και η τεχνολογία είναι πολύ πιθανό να βοηθούν τη ζωή σας τώρα. Ευχάριστες συναντήσεις κι εκπλήξεις σε φιλίες, ομάδες, συλλόγους και με συγγενείς. Ταξιδάκια που σας ανανεώνουν.

Iχθύες

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ωθεί σε πρόοδο αυτές τις μέρες και πιθανόν να φέρνει απρόσμενα κέρδη. Άτομα εξουσίας προωθούν την εξέλιξή σας κοινωνικά κι επαγγελματικά. Πιθανόν το ίντερνετ και η τεχνολογία γενικά να βοηθούν επίσης.

Κριός

Σας ευνοεί ιδιαίτερα το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει πρόοδο και γρήγορες εξελίξεις στη ζωή σας. Πιθανόν να βρίσκονται λύσεις και διέξοδοι, είτε σε θέματα προσωπικά, σπουδών, νομικών, ενώ μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις σε ταξίδια. Μια όψη που ανοίγει τη ζωή και το μέλλον σας.

Ταύρος

Η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα φέρνει απρόσμενη οικονομική ενίσχυση αυτές τις μέρες, ενώ είναι πιθανό είτε να δέχεστε κάποιες χορηγίες, ή διάφορα ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, επενδύσεων κλπ, να έχουν ανέλπιστη θετική εξέλιξη. Επίσης η όψη αυτή “φωτίζει” τον ψυχικό σας κόσμο και νιώθετε αίσθημα απελευθέρωσης.

Δίδυμοι

Μια πολύ ωραία όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και γρήγορες εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και σε σχέδιά σας. Είναι μια όψη που προωθεί τη ζωή σε εξέλιξη. Ευνοεί επίσης την δικτύωση και την ενασχόλησή σας με το ίντερνετ και με ομάδες ή συλλόγους.

Καρκίνος

Πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας είναι η όψη τριγώνου Ήλιου-Ουρανού, η οποία όχι μόνο ξεμπλοκάρει τον τομέα σας αυτό, αλλά φέρνει πρόοδο και γρήγορες εξελίξεις αυτές τις μέρες. Η τεχνολογία και το ίντερνετ πιθανόν να βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση – εκμεταλλευτείτε το. Λύσεις επίσης σε θέματα υγείας και διατροφής, κυρίως εναλλακτικές.

Λέων

Επινοητικότητα, δημιουργικότητα και πρόοδο στη ζωή σας προσφέρει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Ευχάριστες εκπλήξεις κι εξελίξεις στα ερωτικά, ταξίδια που γίνονται ξαφνικά και είναι πηγή ενθουσιασμού. Είναι μια όψη που σας ξεμπλοκάρει, δίνει λύσεις και κάνετε πολλές συνειδητοποιήσεις ή φωτίζεστε σ' ένα βαθμό.

Παρθένος

Θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και οικονομικών παρουσιάζουν γρήγορη και θετική, ίσως ανέλπιστη πρόοδο αυτές τις μέρες με την ευνοϊκή όψη Ήλιου-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Ευχάριστες εκπλήξεις απ' τους δικούς σας, απρόσμενες χορηγίες. Η όψη αυτή επίσης ξεμπλοκάρει τον συναισθηματικό σας κόσμο και νιώθετε πιο “καθαροί” ψυχικά κι ανανεωμένοι.

Ζυγός

Εκπλήξεις επικοινωνιακές, με ευχάριστες συναντήσεις, τηλέφωνα, μηνύματα ή γνωριμίες φέρνει η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού αυτές τις μέρες, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Μια επιρροή που ωθεί σε γρήγορες εξελίξεις επίσης σε συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες, σχέσεις τις οποίες ανανεώνει. Φέρνει λύσεις και ιδέες. Ανέλπιστα κι ευχάριστα ταξιδάκια ή βόλτες.

Σκορπιός

Ανέλπιστα έσοδα και γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην εργασία φέρνει αυτές τις μέρες το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, το οποίο κορυφώνεται σήμερα. Η όψη αυτή επίσης φέρνει λύσεις σε θέματα υγείας, κυρίως εναλλακτικές, μέσω ομοιοπαθητικής κλπ. Η τεχνολογία και το ίντερνετ βοηθούν τα επαγγελματικά σας και πιθανόν ν' ανοίγουν πηγές εσόδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being