Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο καλύτερος τρόπος να διδάξουμε αλληλεγγύη, αλτρουισμό ΚΑΙ αγάπη στα παιδιά!

Ο καλύτερος τρόπος να διδάξουμε αλληλεγγ...

Το βιβλίο "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ" θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο GOTSIS

Μέσα από μια ιστορία με πολύ ωραία εικονογράφηση, που εξυμνεί την αλληλεγγύη, τον αλτρουισμό, τη συνεργασία και κυρίως την αγάπη και τη φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα, μάς δίνεται η ευκαιρία να διδάξουμε με τον καλύτερο τρόπο στα παιδιά μας τα πιο ωραία συναισθήματα και να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν όμορφες και ισορροπημένες σχέσεις.

Το βιβλίο "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ" για παιδιά ηλικίας 6-9 ετών, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "κόκκινη κλωστή δεμένη", είναι γραμμένο από τους παιδαγωγούς Βασίλη Κουτσιαρή και Γιάννη Διακομανώλη και υπέροχα εικονογραφημένο από τον Χρήστο Δήμου.

...Το δενδρόσπιτο έχει χώρο για όλους. Τα παιχνίδια του Νικόλα όμως δεν θέλουν τα παιχνίδια της Αλίκης. "Κούκλες, καθρεφτάκια και φορέματα μέσα στο δενδρόσπιτο; Που ακούστηκε;” λένε ξανά και ξανά στις τρείς κούκλες που τους κοιτάζουν παράξενα. Η μπαλαρίνα, η χορεύτρια και η ακροβάτισσα ξέρουν πως έχουν κάθε δικαίωμα να βρίσκονται εκεί. Δεν καταλαβαίνουν γιατί είναι τόσο ανεπιθύμητες. Γιατί τα παιχνίδια του Νικόλα τους έκαναν τέτοιο πόλεμο. Ένας ξαφνικός αέρας που φύσηξε, έφερε τον πανικό στο δεντρόσπιτο και έκανε τα αγορίστικα παιχνίδια να τις δουν διαφορετικά. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Το βιβλίο "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ" θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο GOTSIS: Μαιζώνος 20 – 22, έναντι παλαιού Αρσακείου, τηλ. 2610 226453, e-mail:[email protected]καθώς και σε άλλα βιβλιοπωλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture