Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται ο παραμυθένιος "Μάγος του Οζ" σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα στο Πάνθεον της Πάτρας

Έρχεται ο παραμυθένιος "Μάγος του Ο...

Για 4 παραστάσεις το σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου 2014

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου καταφθάνει για 9η χρονιά στην πόλη της Πάτρας και θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου 2014 την παραμυθένια μουσικοθεατρική παράσταση, τον «Μάγο του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες!

Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθυ (ρόλο που στο σινεμά στην εξαιρετική ταινία του 1939 είχε ενσαρκώσει η Τζούντι Γκάρλαντ τραγουδώντας το «Over the rainbow»), τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση, σε μία πραγματικά χαριτωμένη ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας, την μουσική και τα τραγούδια ο Γιάννης Ζουγανέλης και τις χορογραφίες ο βετεράνος του είδους Φώτης Μεταξόπουλος. Ακόμα τα όμορφα κοστούμια του έργου έχει επιμεληθεί η Σήλια Δεμίρη και τα σκηνικά ο Αντώνης Βαλής.

Έχουν προγραμματιστεί να δοθούν 4 παραστάσεις στη σκηνή του Πάνθεον, στη Λεωφόρο Δημητρίου Γούναρη, στην Πάτρα, στις 17.15 και τις 19.30 το Σάββατο και στις 12 το μεσημέρι και τις 17.30 το απόγευμα την Κυριακή.

Θα ισχύσουν και εισιτήρια του ΟΓΑ.

Παίζουν 8 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση και συγκεκριμένα η Στέλλα Μπονάτσου, η Κατερίνα Αναστασίου και οι Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Γιάννης Τσούκας, Δανάη Νεονάκη και ο Νίκος Βαλής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View