Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βουλή: Κάναμε λάθος για τα αυτοκίνητα των πρώην βουλευτών - Τι λέει ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος

Βουλή: Κάναμε λάθος για τα αυτοκίνητα τω...

Το θέμα έφερε στο προσκήνιο το Έθνος της Κυριακής

Σε λάθος εκ παραδρομής αποδίδει η Βουλή την ανάρτηση στη Διαύγεια απόφασης επιμήκυνσης των συμβάσεων πέντε πολυτελών οχημάτων, για τέσσερις έως έξι μήνες, στο όνομα πέντε πρώην βουλευτών.

Η είδηση προκάλεσε έντονα σχόλια το Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα ο γενικός γραμματέας του Σώματος χρειάστηκε να διευκρινίσει, όπως σημειώνει ο Μικροπολιτικός των Νέων, και μεταδίδει το in.gr πως οι πέντε πρώην βουλευτές δεν κράτησαν ούτε μία ημέρα παραπάνω τα οχήματά τους και πρόκειται για λάθος των υπηρεσιών.

Όπως εξηγεί, τα εν λόγω οχήματα είναι μέρος του 15μελούς στόλου της Βουλής, μεταξύ των οποίων το αυτοκίνητο του προέδρου και των αντιπροέδρων της Βουλής.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα ονόματα των πρώην βουλευτών της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου και Κ. Παπασιώζου και των πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πέμυ Ζούνη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Α. Τριανταφυλλόπουλο.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ορισμένοι εξ αυτών, με τους οποίους επικοινώνησε το «Εθνος» αρνήθηκαν κατηγορηματικά τις υποψίες, διαβεβαιώνοντας πως έχουν παραδώσει τα οχήματα από το 2012, μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και η αρμόδια υπηρεσία του Σώματος και ο υπογράφων τις αποφάσεις κ. Θ. Παπαϊωάννου, ο οποίος απέδωσε την αναγραφή των ονομάτων τους στις συμβάσεις σε εκ παραδρομής λάθος.

Απο την πλευρά του ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος σε δηλωσή του τονίζει:

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το «περίεργο» δημοσίευμα περί επιμήκυνσης της συμβάσης του οχήματος που είχε παραχωρηθεί από την Βουλή στον πρώην βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο, ο ίδιος απάντησε:

“Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους Έλληνες πολίτες και κυρίως τους Αχαιούς συντοπίτες μου, ότι έχω παραδώσει ως όφειλα με τη λήξη της βουλευτικής μου θητείας το 2012 και το όχημα που μου είχε παραχωρήσει η Βουλή, το οποίο όχημα χρησιμοποιούσα μόνο για τις μετακινήσεις μου από και προς την Αθήνα.

Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά ότι ως Πρόεδρος του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου και ως Αντινομάρχης Περιβάλλοντος Ν.Α. Αχαΐας ουδέποτε χρησιμοποίησα υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Όπως επίσης γνωρίζουν ότι ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα πολυτελή αυτοκίνητα, το lifestyleκαι η χλιδάτη ζωή. Στην μακρόχρονη πορεία μου στα κοινά το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου και να πολιτευτώ με πίστη και συνέπεια στις αξίες και στα ιδανικά μου.

Τέτοια δημοσιεύματα περί «λανθασμένων στοιχείων» ή «εκ παραδρομής λαθών»που αφορούν ύποπτες επιμηκύνσεις συμβάσεων, αν δεν είναι τυπογραφικό λάθος, εγείρουν πολλά ερωτηματικά τόσο για την διαχείριση της περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών από μέρους της Βουλής όσο και για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της.”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις