Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το μαρτύριο μίας 14χρονης στη Θεσσαλονίκη! Τη χτυπούσαν, τη βίαζαν και την εξέδιδαν ανήλικοι

Το μαρτύριο μίας 14χρονης στη Θεσσαλονίκ...

Ποινή "πρόκληση" για τους δύο βιαστές

Τη φρίκη στα χέρια δύο συμμαθητών της βίωνε ανήλικη κοπέλα σε σχολικό συγκρότημα της δυτικής Θεσσαλονίκης, μία φρίκη που θα της αφήσει στίγμα για όλη της, τη ζωή.

Αγόρια τότε στο σχολείο, ανάγκαζαν το μικρό κορίτσι με απειλές και χτυπώντας την, να ασελγούν στο κορμάκι της και δεν έμειναν μόνο εκεί, στην ικανοποίηση δηλαδή των δικών τους σεξουαλικών ορέξων. Αλλά, υποχρέωναν το 14 τότε κορίτσι να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλους άντρες και εκείνοι σε ρόλο μαστροπών έπαιρναν χρήματα.

Το μαρτύριο του κοριτσιού ξεκίνησε το 2009 και διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2012. Οι δράστες τότε το 2009 ήταν 15 και 14 ετών και παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους, το μυαλό τους δούλευε ανατριχιαστικά βρώμικα.

Οι δράστες, ηλικίας 20 και 19 ετών -αντιστοίχως- σήμερα, κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, το οποίο τους καταδίκασε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών, τον καθένα. Και παρόλο τη μικρή ποινή του δικαστηρίου, που σίγουρα δεν αποζημιώνει ούτε τα ψυχικά τραύματα του μικρού κοριτσιού ούτε και τον γολγοθά της οικογένειάς της. αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή αυτή σε εξαγοράσιμη, που σημαίνει σε απλά μαθηματικά πως θα πληρώσουν 5 ευρώ για κάθε ημέρα ποινής.

Και φυσικά μετά από αυτή την "δίκαιη" τιμωρία άφησε τους δύο νεαρούς ελεύθερους εν όψει του Εφετείου και με την προϋπόθεση να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Προηγουμένως τους έκρινε ένοχους για βιασμό, μαστροπεία και σωματική βλάβη σε βάρος της συμμαθήτριας τους.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκαν άλλοι τρεις συνομήλικοι των καταδικασθέντων, οι οποίοι όμως αθωώθηκαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις