Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: 84χρονος ζει χωρίς νερό και ρεύμα

Πύργος: 84χρονος ζει χωρίς νερό και ρεύμα

Στην παραθαλάσσια περιοχή της Κυανής Ακτής

Το σπίτι όπου ζει τους τελευταίους δύο μήνες ο Σταύρος Χρονόπουλος, χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή της Κυανής Ακτής όμως εκεί, η μόνη του συντροφιά είναι η θάλασσα, το κρύο και ο άνεμος. Δεν έχει κανέναν συγγενή παρά μόνο έναν ανιψιό που κι αυτός, παλεύει να τα βγάλει πέρα με την οικογένειά του.

Οι συγχωριανοί του 84χρονου από τον Πύργο, του προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό και μερικά μπουκάλια νερό για να μπορέσει να ζήσει και να μην πεθάνει αβοήθητος και μόνος αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Όπως ο ίδιος είπε στην εφημερίδα  «ΠΑΤΡΙΣ» η ζωή του είναι πολύ δύσκολη, καθώς μένει κάτω από άθλιες συνθήκες. Το σπίτι με τις πρώτες βροχές στάζει νερά και το χειμώνα δεν μπορεί να αντέξει το κρύο.

«Αυτό που μένω δεν είναι σπίτι. Δεν έχει ούτε νερό, ούτε ρεύμα ούτε έναν γείτονα δεν έχω εδώ για να κουβεντιάζω και να έχω μια συντροφιά. Είναι που μου φέρνουν μια στάλα φαγητό και τρώω και μερικά μπουκάλια νερό για να πίνω κάποιοι άνθρωποι που με φροντίζουν. Ούτε να μαγειρέψω, μπορώ ούτε να πλύνω ούτε να πλυθώ εγώ ο ίδιος», λέει ο κ. Σταύρος που ζητά από την πολιτεία μια βοήθεια για να μπορέσει να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια με αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις