Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η Ηρώ συμπράττει με την Πολυφωνική για τον ΣΟΨΥ

Πάτρα: Η Ηρώ συμπράττει με την Πολυφωνικ...

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία

Μεγάλη συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα ετοιμάζει η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, προκειμένου να ενισχυθεί το καθ’ όλα δημιουργικό και σημαντικό έργο του ΣΟΨΥ Πάτρας [Σύλλογος για τη ψυχική υγεία] και ιδιαίτερα το Νέο Κοινωνικό Στέκι του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το προσεχές Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στις 8.30 το βράδυ.

Από πλευράς του Οργανισμού θα μετάσχουν, η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Μο Ελένη Παπαδοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά] και η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπουρδόπουλος], ενώ θα λάβει μέρος και η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ [Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπαμπαράκος].

Πέραν όμως το πιο πάνω σχημάτων, τη συναυλιακή βραδιά, θα στολίσει και θα τιμήσει με την παρουσία της, η εκλεκτή συμπολίτισσα, συνθέτης, ερμηνεύτρια και πιανίστα, ΗΡΩ [Λεχουρίτη], η οποία θα παρουσιάσει συνθέσεις της, ειδικά αφιερωμένες, στο κοινωνικό έργο του ΣΟΨΥ Πάτρας, ευγενώς και αφιλοκερδώς προσφερθείσα.

Τα εισιτήρια της συναυλίας, ήδη διατίθενται από τα καταστήματα MUSICAL & DISCOVER και από τα Γραφεία του ΣΟΨΥ Πάτρας και της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Κορίνθου 280-Γούναρη].

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture