Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O Αιγιώτης ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στα «Νέα»- «Δεν ήμουν σίγουρος ότι άξιζα για ηθοποιός»

O Αιγιώτης ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπου...

Επιστρέφει ως "Σιρανό Ντε Μπερζεράκ" στην θεατρική Αθήνα, αυτή τη φορά στο Pantheon Theater από 17 Οκτωβρίου 2014

Ένας από τους πιο παραγωγικούς, ταλαντούχους όσο και εκλεκτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, που το περασμένο καλοκαίρι το Πατρινό κοινό τον απόλαυσε ως θεό Διόνυσο στην Αριστοφανική παράσταση «Βάτραχοι» του Εθνικού Θεάτρου (παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Ωδείο, στο 33ο Επετειακό Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ) επαναλαμβάνει τη συνταγή επιτυχίας του «Σιρανό ντε Μπερζεράκ».

Η όμορφη και με ρομαντικό χρώμα παράσταση μετά το Παλλάς της Βουκουρεστίου όπου ανέβηκε την περασμένη θεατρική περίοδο, επιστρέφει αυτή τη φορά στο Pantheon Theater στην Πειραιώς 166 στον Κεραμεικό στην Αθήνα από 17 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου 2014. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν από 15 έως και 45 ευρώ. Πλάι στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο πρωταγωνιστεί η Σμαράγδα Καρύδη ενώ συμμετέχει και η βιολονίστρια και συνθέτις Ευανθία Ρεμπούτσικα, με καταγωγή ως γνωστό από την Κάτω Αχαία.

Σε σημερινή συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλάει για τους συναδέλφους του που παραμένουν άνεργοι και αποκαλύπτει τα σχέδιά του για μια ταινία εποχής. Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε στην δημοσιογράφο Ζωή Λιάκα στα «Νέα», θα ήθελε πολύ να σκηνοθετήσει ένα σενάριο για το σινεμά, το οποίο έχει ήδη έτοιμο. "Αν δεν έχεις τα χρήματα όμως, το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι απλώς ονειρεύεσαι. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω παρά ότι πρόκειται για μία τανία εποχής".

Θυμάται ότι ήταν φοιτητής ακόμη, το 1990 (ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι γεννημένος το 1970), όταν είδε την κινηματογραφική ταινία «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» με πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Από εκείνη την στιγμή δεν έπαψε να ονειρεύεται και να φαντάζεται κάποια στιγμή τον εαυτό του στην περίφημη κωμωδία του Εντμόν Ροστάν, πράγμα που συντελέστηκε τελικά φέτος με την σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Κακλέα, ενός σκηνοθέτη εξαιρετικά δημιουργικού και ταλαντούχου, με τον οποίο συνεργάζεται τακτικά ο Χαραλαμπόπουλος.

Μεταξύ άλλων στην δισέλιδη συνέντευξη των «Νέων» ο συμπαθής ηθοποιός από την Ζήρεια του Αιγίου λέει με ειλικρίνεια πως «έχω κάνει υποχωρήσεις τόσες όσες άντεχε η ηθική και η αξιοπρέπεια μου. Ότι έκανα το πίστευα και το πάλευα πολύ. Το αποτέλεσμα μπορεί τελικά να ήταν κακό αλλά κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Εντάσσεται στο ρίσκο που παίρνει ένας καλλιτέχνης. Ποιό ήταν το δικό μου ρίσκο, το ότι διάλεξα μία δουλειά για την οποία δεν ήμουν σίγουρος ότι αξίζω, αυτό ήταν ρίσκο ζωής αλλά επέμεινα». Επίσης προσθέτει πως «δεν πετάω στα σύννεφα, έχω πολλούς φίλους άνεργους, αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που κάνω μία δουλειά που αγαπώ».

Ολόκληρη η ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Τα Νέα".

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture