Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

LOUKOUMI FESTIVAL – SYROS 2014- Ένα ...λαχταριστό γεγονός

LOUKOUMI FESTIVAL – SYROS 2014- Ένα ...λ...

Το Σάββατο 23 Αυγούστου στην Άνω Σύρο και την Κυριακή 24 Αυγούστου στην Ερμούπολη

To FORUM20.21 και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει πως οι εκδηλώσεις του LOUKOUMI FESTIVAL – SYROS 2014 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Αυγούστου στην Άνω Σύρο και την Κυριακή 24 Αυγούστου στην Ερμούπολη σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, θα ξεκινούν στις 7.00 μ.μ. με δρώμενα που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά και θα ολοκληρώνονται στις 10.00 μ.μ. αφήνοντας ικανοποιημένη ολόκληρη την οικογένεια!

Την παρουσίαση του προγράμματος της δεύτερης ημέρας στην Πλατεία Μιαούλη αναλαμβάνει ο ηθοποιός και σταντ-απ κωμικός Δημήτρης Δημόπουλος.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε στην κωμωδία ως σταντ-απ κωμικός το 1996 ως μέλος της ομάδας «Νύχτες Κωμωδίας». Από το 2009 έγραψε και παρουσίασε δύο σόλο παραστάσεις («Αντί Διδακτορικού» και «Υπερπαραγωγή») καθώς και συμμετείχε σε ομαδικές παραστάσεις σταντ-απ σε όλη την Ελλάδα. Ως ηθοποιός και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την εταιρεία μουσικού θεάτρου Οι Όπερες των Ζητιάνων, στο ελεύθερο θέατρο και τη μεταγλώττιση. Πέραν του σταντ-απ, έχει γράψει το λιμπρέτο για τις όπερες «ΑirRossini» και «Yasou Aida!» για το οποίο βραβεύτηκε με το Έπαινο «Κάρολος Κουν» 2012 Δραματουργίας Ελληνικού Έργου από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών. Έγραψε και σκηνοθέτησε τη μιούζικαλ «Δε Λουκ» και τα μουσικοθεατρικά δρώμενα «Νυχτερινά Τραγούδια» και «Das Schubert Diploma». Την περίοδο 2013-2014 μετέφρασε την οπερέτα «Η Νυχτερίδα» για την Εθνική Λυρική Σκηνή και σκηνοθέτησε την οπερέτα «Σατανερί» για το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας». Γνωρίζει γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα, είναι πτυχιούχος υποκριτικής (Ανωτέρα δραματική σχολή Ίασμος), πτυχιούχος Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΙ Αθηνών) και  απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture