Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Φωτεινή Ντεμίρη από την Πάτρα στον... Αλμοδοβάρ

Η Φωτεινή Ντεμίρη από την Πάτρα στον... Αλμοδοβάρ

βρέθηκε στη διανομή της θερινής εκδοχής της κωμωδίας των Ρήγα-Αποστόλου «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη»

Η Πατρινή Φωτεινή Ντεμίρη, για τους φίλους και τους συνεργάτες της Φωφώ, έχει περάσει σε ένα πολύ δυνατό φίνις για την "επέκταση" της απερχόμενης σεζόν , που είναι το καλοκαίρι , ενώ δίνει μόνον μια γεύση  από τι πρόκειται να ακολουθήσει στην επικείμενη νέα χειμερινή σεζόν 2014-2015.

Με μία κίνηση-έκπληξη, πολύ ευχάριστη, βρέθηκε στη διανομή της θερινής εκδοχής της κωμωδίας των Ρήγα-Αποστόλου «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» σε έναν από τους πιο δυνατούς και πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου και της παράστασης.

Οι κριτικές που έχει μάλιστα αποσπάσει ήδη είναι από πολύ θετικές έως εξαιρετικές από κοινό και ειδικούς.
Επιπλέον επιστρέφει στην τηλεόραση με το νέο πόνημα μυθοπλασίας του Δημήτρη Αρβανίτη στο MEGA, τη «Δικαίωση»,  που μέρος της εκτυλίσσεται στη Σύρο.

Βέβαια καθημερινά κάνει την τηλεοπτική της παρουσία αισθητή από τις συνεχείς προβολές και επαναλήψεις της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας του Χάρη Ρώμα «Το καφέ της Χαράς» από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φαίνεται μάλιστα πως με αυτόν τον τρόπο η φετινή της παρουσία στην Ελληνική Τηλεόραση θα είναι διπλή και σχεδόν καθημερινή μέσα από τις συχνότητες των δύο μεγαλύτερων σε τηλεθέαση καναλιών της χώρας.

Δυναμικό "παρών" όμως δίνει φέτος και στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία μικρού μήκους "Η Ρουτίνα" του Δημήτρη Άντζου σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό που θα συζητηθεί.

Τον τελευταίο χρόνο δεν είναι λίγοι και αυτοί που αποκαλούν την Πελοποννήσια ηθοποιό  Ελληνίδα «Carmen Machi», μία από τις μούσες του Πέδρο Αλμοδόβαρ και τις μεγαλύτερες κωμικούς της Βαρκελώνης και ολόκληρης της Ισπανίας.

Αυτό ξεκίνησε από τη στιγμή που η Ντεμίρη υποδύθηκε την «Ανθρωποφάγο Δημοτική Σύμβουλο» , όταν η ομότιτλη μικρού μήκους ταινία του Αλμοδόβαρ ενέπνευσε τους συντελεστές της κινησιολογικής performance «Γύρνα Πίσω…Στα Ψηλά Τακούνια» Ρόδη-Κυφωνίδη  να εντάξουν στην παράστασή τους το video art film « Η Ανθρωποφαγία σου πάει πολύ».

Έτσι η Ελληνίδα ηθοποιός υποδύθηκε έναν ρόλο εμπνευσμένο από τη Τζόαν, την «Ανθρωποφάγο Δημοτική Σύμβουλο» Carmen Machi.

Τόσο αισθητικά, όσο και ερμηνευτικά υπήρχαν μεγάλες ομοιότητες , γεγονός που καθιστά τη Ντεμίρη ισοδύναμη της Machi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture