Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σήμερα Σάββατο η Πάολα θα τραγουδήσει live στην Πάτρα

Σήμερα Σάββατο η Πάολα θα τραγουδήσει li...

Σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Δρέπανο

Όποτε έρχεται στην Πάτρα γίνεται χαμός από κόσμο και το ίδιο προμηνύεται και για αυτό το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 που μάλιστα θα έχει την πιο όμορφη και φωτεινή πανσέληνο του χρόνου, την Αυγουστιάτικη.

Ο λόγος βέβαια για την ιδιαίτερα δημοφιλή λαική τραγουδίστρια Πάολα που θα βρεθεί στα μέρη μας για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Δρέπανο.

Η Πάολα με το μεγαλύτερο ίσως ρεύμα θαυμαστών και θαυμαστριών αυτήν την περίοδο και με το ένα σουξέ να διαδέχεται το άλλο, θα έρθει πλαισιωμένη από την ορχήστρα της για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και όχι μόνο, όπως τα κομμάτια «Φταις», «Είσαι τρελός», «Τι σε πιάνει», «Είμαι ερωτευμένη», «Κουβέντα στην κουβέντα», «Κράτα με», κ.α.

Η Πάολα καταφθάνει στην Πάτρα έχοντας μόλις ολοκληρώσει τις μουσικές της εμφανίσεις μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο κέντρο Fantasia στην Αθήνα. Η συνεργασία των δύο ανατρεπτικών λαικών τραγουδιστών είχε ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Μαίου του 2014 και είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν και τον χειμώνα που μας πέρασε.

Η 32χρονη Πάολα που είναι και μητέρα ενός κοριτσιού, κατάγεται από την Χαλκιδική. Θα εμφανιστεί το Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 στο κέντρο Volcano μετά τις 23.30 και τα δύο ποτά στο μπαρ κοστίζουν 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View