Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 1 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα 1 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Πολλές όψεις κορυφώνονται σήμερα. Το τετράγωνο Άρη-Δία ωθεί σε υπερβολές, ενώ προκαλεί φανατισμό και μεγαλώνει τον εγωισμό και τις επιθυμίες. Προσοχή σε ατυχήματα από αδεξιότητα και στην επιπολαιότητα γενικά. Ταυτόχρονα, ίσως κλείνουν απότομα κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Ωστόσο κρατάτε μια ισορροπία ψυχολογική.

Παρθένος

Άστατες φαίνεται να είναι οι -φιλικές κυρίως- σχέσεις με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό τις τελευταίες μέρες δεν αποκλείεται να εκδηλώνονται απότομες συμπεριφορές, ακόμα και ξαφνικοί αποχωρισμοί. Έκτακτα οικονομικά θέματα. Προσοχή στη βιασύνη και στην επιπολαιότητα στις μετακινήσεις για λίγες μέρες ακόμα.

Ζυγός

Ορισμένα άτομα εκδηλώνονται απότομα τις τελευταίες μέρες με την όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, όμως κι εσείς μπορεί να λειτουργείτε αψυχολόγητα. Πιθανοί ξαφνικοί χωρισμοί και έκτακτα έξοδα. Επίσης προσοχή χρειάζεται στις ακρότητες με τις παρέες σας και σε επιπόλαιες και βιαστικές οικονομικές κινήσεις και σπατάλες. Ο ρεαλισμός κρατά κάποιες ισορροπίες.

Σκορπιός

Κάποιες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές είναι πιθανό να παρουσιάζονται στις σχέσεις τις τελευταίες μέρες, λόγω της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Απότομοι χωρισμοί. Προσοχή όμως χρειάζεται και στις υπερβολές, τους παλικαρισμούς και τις επιπόλαιες ή αδέξιες κινήσεις, με το τετράγωνο Άρη-Δία να διογκώνει επίσης το εγώ και τις επιθυμίες.

Τοξότης

Η έμφυτη τάση του ζωδίου σας για υπερβολές βγαίνει πιο έντονα στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Άρη-Δία, ενώ η επιπολαιότητα αλλά και ο φανατισμός μπορεί να λειτουργήσουν αυτοκαταστροφικά τελικά. Εκτιμήστε καλύτερα τις καταστάσεις και μην βιάζεστε. Οικονομική και συναισθηματική αστάθεια, όμως κάποιες ισορροπίες κρατιούνται τελικά.

Αιγόκερως

Η δύσκολη για τις σχέσεις και τα οικονομικά όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, προκαλεί άστατες συμπεριφορές, ακόμα και ξαφνικούς χωρισμούς τις τελευταίες μέρες, ενώ φέρνει και έκτακτα έξοδα. Επίσης προσοχή χρειάζεται στις ακρότητες μέσα σε παρέες και ομάδες. Υπάρχει τάση ιδεολογικού φανατισμού που γίνεται αιτία τσακωμών, για λίγες ακόμα μέρες.

Υδροχόος

Άμεσα σας επηρεάζει η δύσκολη όψη Άρη-Δία, η οποία σας κάνει να λειτουργείτε απερίσκεπτα τις τελευταίες μέρες, ωθεί σε ακρότητες, ενώ διογκώνει το εγώ και τα θέλω σας. Μην είστε επιπόλαιοι, ειδικά σε σχέσεις κι επαγγελματικά θα κοστίσει πιο πολύ. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα από αδέξιες και βιαστικές κινήσεις για λίγες ακόμα μέρες. Τάση για γκάφες.

Iχθύες

Είναι λογικό τις τελευταίες μέρες να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα, λόγω της όψης Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Αστάθεια και στα αισθηματικά. Επίσης φροντίστε να μην είστε επιπόλαιοι σε θέματα εργασιακά και υγείας, γιατί το τετράγωνο Άρη-Δία ωθεί σε απερίσκεπτες κινήσεις, σε λάθη και γκάφες. Η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου ωστόσο δίνει μια υποστήριξη.

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί αστάθεια στις σχέσεις και στα οικονομικά, γι' αυτό ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να εκδηλώνονται αψυχολόγητες συμπεριφορές, ακόμα και απότομοι χωρισμοί, αλλά και έκτακτα έξοδα. Είναι μέρες με ακρότητες γενικά και προσοχή χρειάζεται στην απερισκεψία στα ερωτικά και στα οικονομικά – μην βιάζεστε.

Ταύρος

Σε ακρότητες οδηγεί το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, μια όψη που ήδη τις τελευταίες μέρες προκαλεί φανατισμό, ενώ διογκώνει τον εγωισμό και τα θέλω σας – συγκρατηθείτε. Προσοχή σε γκάφες και σε αδέξιες κινήσεις. Έκτακτα έξοδα ή θέματα με συγγενείς. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ευτυχώς κρατά κάποιες ισορροπίες.

Δίδυμοι

Έκτακτα έξοδα είναι λογικό να υπάρχουν τις τελευταίες μέρες με την ασταθή όψη Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία προκαλεί αστάθεια και στις φιλικές κι ερωτικές σχέσεις – πιθανή και αποξένωση από ορισμένα άτομα. Επίσης προσέξτε την επιπολαιότητα, τη βιασύνη και την αδεξιότητα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και στο χώρο δουλειάς.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον ψυχρό Ουρανό, είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες να φέρνει αποξένωση ή και απότομους χωρισμούς σε σχέσεις. Έκτακτα έξοδα επίσης, ενώ και το τετράγωνο Άρη-Δία ωθεί σε βιαστικές κι απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις. Ευτυχώς η θετική γωνία Αφροδίτης-Κρόνου προσφέρει ένα ρεαλισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being