Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μόνο η Intralot κατέθεσε δεσμευτική προσφορά για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Μόνο η Intralot κατέθεσε δεσμευτική προσ...

Αποσύρθηκαν οι άλλες κοινοπραξίες

Μια τελικώς δεσμευτική προσφορά, αυτή της "Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No. 1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited” αποδέχθηκε το ΤΑΙΠΕΔ στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια.

Όπως αναμενόταν η κοινοπραξία της γαλλικής PMU και της νοτιοαφρικάνικης Phumelela παρά το ότι συμμετείχε στην τελική φάση του διαγωνισμού δεν υπέβαλε δεσμευτική πρόταση, εκφράζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, την αντίθεσή της στο ύψος του ετήσιου μισθώματος για τη χρήση των εγκαταστάσεων του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίασή του, για την εγκυρότητα της προσφοράς, μετά από εισήγηση των χρηματοοικονομικών και νομικών συμβούλων. Στη συνέχεια θα προβεί στην αποσφράγιση του φακέλου της οικονομικής προσφοράς.

Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Global Family Partners για την οποία έκανε νωρίτερα αναφορά το Capital.gr εκ των πραγμάτων δεν έγινε δεκτή με κύκλους του ΤΑΙΠΕΔ να τονίζουν πως δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά