Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μετατίθεται λόγω της πρόκρισης της εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ, η συναυλία Θαλασσινού στην Πάτρα

Μετατίθεται λόγω της πρόκρισης της εθνικ...

Για την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στις 21.00, στο στάδιο της Παναχαικής

Λόγω της μεγάλης χαράς που μας χάρισε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου με την μεγαλειώδη πρόκριση της στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας, χθες το βράδυ νικώντας την Ακτή Ελεφαντοστού με 2-1 και του αγώνα με την Κόστα Ρίκα που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, στις 11 το βράδυ, οι υπεύθυνοι της συναυλίας του Παντελή Θαλασσινού που έχει προγραμματιστεί για την βραδιά αυτή στο στάδιο της Παναχαικής, αποφάσισαν να μεταθέσουν τη συναυλία για την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 στις 21.00.

Ο αγαπητός τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός που την Παρασκευή τραγουδά στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, θα δώσει μία συναυλία στην Πάτρα, στο στάδιο της Παναχαικής, στην οδό Έλληνος Στρατιώτου που θα είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών. Την συναυλία διοργανώνουν το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), Παράρτημα Πάτρας και το Α.Σ. ΠΡΕΒΕΔΟΥ της ΠΓΕ.

Όπως ανέφερε η υπεύθυνη της συναυλίας Μαγδαλένα Κατσιμίγα στο thebest.gr,  λόγω της μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής μας ομάδας που για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται στην επόμενη φάση σε Μουντιάλ, είναι αναγκαίο η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού να μεταφερθεί για την ακριβώς επόμενη μέρα. Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, θα ισχύουν κανονικά για το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Παντελής Θαλασσινός είναι ο δημιουργός και ερμηνευτής των πολύ γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών «Τα Σμυρνέικα τραγούδια», «Κεραυνός κι αστραπή και «Ανάθεμα σε». Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος πρόληψης κατά των ναρκωτικών ουσιών, τα έσοδα της μουσικής βραδιάς του Παντελή Θαλασσινού στην Πάτρα θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΕΣΥΝ γιατί «στους αγώνες της ζωής μας… δεν χρειαζόμαστε κανένα ναρκωτικό!», όπως αναφέρει το κεντρικό σύνθημα της φετινής καμπάνιας.Στη συναυλία της Πάτρας συμμετέχει και η Νανά Μπινοπούλου. Συνταξιδιώτες, συνοδοιπόροι, σύντροφοι και υποστηρικτές θα είναι οι:

Γιάννης Βιλιώτης: Έγχορδα,

Δημήτρης Γάσιας: Βιολί,

Φίλιππος Λευκαδίτης: κρουστά

Γιώργος Μακρής: Πνευστά,

Γιάννης Μπελώνης: Πιάνο,

Γιάννης Πλαγιανάκος: Κοντραμπάσο,

Γιώργος Καρυώτης και Ευτύχης Γιαννακούρας: Ηχοληψία,

και Διαμαντής Μυλωνάς: Φωτισμοί.

Σημεία προπώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής.

ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ στην Αγίου Νικολάου, DISCOVER στην οδό Πατρέως και ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ στην Κορίνθου και Φιλοποίμενος, στην Πάτρα.

Τιμή προπώλησης: 8 ευρώ.

Γενική είσοδος την βραδιά της συναυλίας - 10 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View