Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η ταλαντούχα παρέα του "Κάψε το Σενάριο" σταθμεύει και απόψε στην σκηνή του Πάνθεον της Πάτρας

Η ταλαντούχα παρέα του "Κάψε το Σεν...

Τελευταίες παραστάσεις

H δημοφιλής ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» συνεχίζει για 3ο χρόνο τις live stand up comedy παραστάσεις – εμφανίσεις της και στο πλαίσιο του καλοκαιρινού της tour θα βρεθεί στην Πάτρα για ένα τριήμερο, από την  Παρασκευή 13 Ιουνίου και το σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουνίου 2014, στο θέατρο Πάνθεον της οδού Δημητρίου Γούναρη και Κανακάρη.

Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν…Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το Σενάριο!

Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη! Ακριβώς! Εσύ, ο θεατής, θα δώσεις σε εμάς, τους κωμικούς την ιδέα σου και εμείς θα τη μετατρέψουμε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές.

Μετά την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική πορεία τους στο κανάλι ΜEGA, η ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» πηγαίνει περιοδεία παρουσιάζοντας μια σπέσιαλ κωμική παράσταση με σκετς, αυτοσχεδιασμούς, σάτιρα, Stand Up Comedy και ότι άλλο προκύψει!

Ο Λάμπρος Φισφής , ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Αγγελόπουλος που είναι από την Πάτρα και οι θεατές τον θυμούνται από τις θεατρικές του δουλειές στο act, καταπολεμάνε την κρίση με χιούμορ και σας υπόσχονται μια από τις πιο αστείες βραδιές της ζωής σας.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα δοθεί από μία παράσταση στις 21.30 ενώ την Κυριακή 15/6 έχουν προγραμματιστεί 2 παραστάσεις στις 19.00 & τις 21.30.

Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του Πάνθεον – τηλ. 2610 325.778.

Προπώληση – 10 ευρώ και στο ταμείο του Πάνθεον τις βραδιές των παραστάσεων – 12 ευρώ.

*Να θυμίσουμε ότι το «Κάψε το Σενάριο» έχει ξαναπαρουσιαστεί με επιτυχία στην Πάτρα, στον χώρο της «Πολιτείας» στην Ακτή Δυμαίων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View