Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Νίκος Βουρλιώτης των Goin' Through αυτό το Σάββατο στο Ρίο της Πάτρας

Ο Νίκος Βουρλιώτης των Goin' Through αυτ...

Θα εμφανιστεί live στο πάρτι «Sex me up»

Αυτό το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 μετά τις 23.00 θα πραγματοποιηθεί στο Ρίο της Πάτρας σε γνωστό κλαμπ της νεολαίας το «Sex me up» πάρτι.

Πρόκειται για μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός κάθε καλοκαίρι στη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση της Αθήνας και μεταφέρεται και στο Ρίο.

Το πάρτι «Sex me up» φέτος θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις αλλά και μία live μουσική εμφάνιση από τον Nivo (Νίκο Βουρλιώτη) των Going Through, ο οποίος και αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τα αγαπημένα τραγούδια του όπως το «Καλημέρα Ελλάδα», το «Κλείστε μου το στόμα», την «Κάρτα», κ.α.

Στο ξεκίνημα του πάρτι, θα εμφανιστούν σέξι χορευτές και ο dj Doc που θα επιλέξει να παίξει τις πιο δημοφιλείς και mainstream χορευτικές επιτυχίες της περιόδου. Ο Nivo (Νίκος Βουρλιώτης) που έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα υπόσχεται ένα live γεμάτο επιτυχίες και μοναδικό παλμό.

Οι Goin' Through, εξάλλου συγκαταλέγονται στα πλέον επιτυχημένα και αναγνωρίσιμα Hip Hop γκρουπ της Ελλάδας με πολλά χιτ την τελευταία δεκαετία και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος.

To πάρτι θα λάβει χώρα στο κλαμπ Ακρωτήρι στο Ρίο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View