Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Στην Πάτρα σήμερα ο ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Πασχαλίδης - Το απόγευμα στον "Αστέρα"

Στην Πάτρα σήμερα ο ερευνητής και συγγρα...

Και συνέντευξη στον Αντέννα Πάτρας 105,3 στις 2 το μεσημέρι

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο Έλληνας ερευνητής που έχει κάνει τη μοναδική στο χώρο των επιστημών ανακάλυψη: το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας ή αλλιώς Tri-anthropo-type Pashalidis και τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του εγκεφάλου θα βρεθεί στην Πάτρα σήμερα Πέμπτη 12 Ιουνίου.

Θα παρουσιάσει τα τρία καινούρια του βιβλία το Tri-Anthropo-Type Paschalidis Business , Psychology και Athletics.

Το εγχειρίδιο της ψυχολογίας έρχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες στην συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία, προτείνοντας νέες μεθόδους θεραπείας που απεγκλωβίζουν τον ψυχισμό του ανθρώπου από το χθες και τον εισάγουν σε ένα νέο τρόπο ζωής προσανατολισμένο στο σήμερα.

Μέχρι τώρα ο θεραπευόμενος ανακαλούσε επώδυνες και τραυματικές μνήμες από το παρελθόν του με αποτέλεσμα να τις ξαναζεί, να πληγώνεται και να πονάει. Τώρα ο θεραπευόμενος μαθαίνει να σβήνει το παρελθόν του και να προχωρά στη ζωή.

Το εγχειρίδιο επιχειρηματικότητας είναι ένα κλειδί τόσο για τον επενδυτή και τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο. Εισάγει ένα νέο ολοκληρωμένο μοντέλο όπου τα ανώτατα στελέχη των επιχειρήσεων θα ανταποκρίνονται, βάσει τύπων, σε τρεις τακτικές: στην επαναθεώρηση ολόκληρου του στησίματος της επιχείρησης, στην καλύτερη κατανόηση του πως λειτουργούν οι πελάτες και οι ανταγωνιστές βάσει της τυπολογίας και στην εξάπλωση των δικτύων πωλήσεων βάσει του Τύπου της αγοράς στόχου της κάθε χώρας. Όσο αφορά τον εργαζόμενο του δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ικανότητες και τις δυνατότητες του και να μηδενίσει τις αδυναμίες του ώστε να ευτυχήσει στην εργασία του και να αποφύγει την ψυχική και σωματική ασθένεια.

Το εγχειρίδιο αθλητισμού δίνει λύσεις σε αθλητές, προπονητές και διαιτητές, καθώς και σε γονείς για τον σωστό προσανατολισμό των νέων αθλητών βάσει του Τύπου τους. Εξηγεί με ακρίβεια τις ανάγκες της κάθε θέσης του αθλήματος που βρίσκεται ο αθλητής και ορίζει τις ακριβείς θέσεις και αθλήματα στα οποία ο αθλητής μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, ανεξάρτητα από τον Τύπο στον οποίο ανήκει. Θα αποτελέσει ένα μοναδικό εργαλείο εξατομικευμένης προπονητικής, με την αξιοποίηση του οποίου θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των αθλητών να πετύχουν μέγιστες επιδόσεις και να κατακτήσουν την κορυφή.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Πάτρα θα μας μιλήσει για τη συμμετοχή του στο 22ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού που διοργανώθηκε στην πόλη της Κομοτηνής από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, 9-11 Μαΐου.

Στο συνέδριο παρουσίασε την εργασία του με τίτλο: «Το μοντέλο των τριών ανθρώπινων τύπων προσωπικότητας: Ένα μοναδικό εργαλείο για την κατάκτηση της κορυφής». Σπουδαία είδηση αποτελεί επίσης και η διεθνής αναγνώριση της εργασίας του που παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης στο Λονδίνο.

Η εργασία του Γιώργου Πασχαλίδη έλαβε εξαιρετικές κριτικές ως προς την υψηλή ποιότητα της, προτάθηκε ως μια καινοτόμα πηγή για έρευνα και για διδακτορική διατριβή και επιλέχθηκε για δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Literacy Information and Computer Education Journal (LICEJ).

Η εργασία θα δημοσιευθεί στο 3ο τεύχος του 5ου τόμου του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2014.

Με την ευκαιρία της νέας επίσκεψης του στην Πάτρα θα παρουσιάσει το έργο του σε ζωντανή συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αντ1 Πάτρας 105.3 fm από τις 14:00 έως τις 16:00 την Πέμπτη 12 Ιουνίου.

Μετά την συνέντευξη μπορεί όποιος επιθυμεί να τον συναντήσει και να μιλήσει μαζί του στο ξενοδοχείο Αστήρ.

Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6944634272 και 6980140140.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being