Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 5 Ιουνίου

Τα ζώδια για σήμερα 5 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με αρκετές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις. Νωρίς το πρωί ωστόσο προσέξτε τα μπερδέματα. Η θετική όψη Σελήνης-Πλούτωνα κάνει την επικοινωνία με το σύντροφο, τους συνεργάτες και τους κοντινούς σας ανθρώπους πιο βαθιά και ουσιαστική. Η μέρα ευνοεί τη μάθηση, τα σεμινάρια και το διάβασμα.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα οικονομικά, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει αναμένεται να φέρουν μια μικρή ενίσχυση στα έσοδα. Νωρίς το πρωί μόνο χρειάζεται μια προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές. Καλή μέρα για ψώνια και αγοραπωλησίες – μην τα αναβάλλετε γιατί στις 7/6 γυρνά ανάδρομος ο Ερμής και δεν θα ευνοεί.

Παρθένος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια, όπου κυρίως με τον εαυτό σας και τους προσωπικούς σας στόχους θα ασχοληθείτε. Νωρίς το πρωί ωστόσο προσέξτε τη θολούρα, την υπνηλία και κάποια μπερδέματα. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι γόνιμη, ανανεωτική και παραγωγική, ενώ ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι πρωτοβουλίες.

Ζυγός

Καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο σήμερα, θα είναι μια μέρα όπου θα κλείσετε κάποιους κύκλους ή ορισμένα ζητήματα. Υπάρχει περισσότερη ανάγκη για ύπνο και απομόνωση αλλά και τάσεις φυγής, ειδικά το πρωί. Προσέξτε και κάποιες αυταπάτες. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι καλλιτεχνικό και πνευματικό.

Σκορπιός

Μέρα δικτύωσης για το ζώδιό σας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους και κόμματα. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media. Η θετική όψη Σελήνης-Πλούτωνα βαθαίνει την επικοινωνία με τους φίλους και το περιβάλλον σας.

Τοξότης

Έμφαση στα επαγγελματικά δίνει σήμερα η Σελήνη, έναν τομέα τον οποίο θα ευνοήσει, ειδικά απ' το μεσημέρι και μετά, γιατί νωρίς το πρωί επικρατεί σύγχυση ή υπνηλία ή θολούρα. Ωστόσο η υπόλοιπη μέρα είναι καλή για να έρθετε σε επαφή με άτομα επιρροής και για να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Βελτίωση οικονομική.

Αιγόκερως

Αισιόδοξη μέρα για το ζώδιό σας, με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα να τονώνει τις δυνάμεις, τον ερωτισμό και την δημιουργικότητά σας, ενώ προσφέρει αίσθημα ανανέωσης. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών, τα οποία αναμένεται να πάνε καλά. Πιθανές θετικές επαφές με άτομα απ' το εξωτερικό.

Υδροχόος

Τις πρωινές ώρες προσέξτε κάποια μπερδέματα σε οικονομικές συναλλαγές. Κατά τ' άλλα θα είναι μια καλή μέρα, αν και κάπως πιο εσωστρεφής για το ζώδιό σας, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως σε οικονομικά ζητήματα, σε δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφοριακά και άλλα. Ίσως λάβετε μια ενίσχυση. Είναι όμως κι ερωτική μέρα.

Iχθύες

Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, αν και ξεκινά με λίγη υπνηλία ή σύγχυση και θολούρα. Ωστόσο σύντομα θα καθαρίσει ο νους και την υπόλοιπη μέρα θα έχετε ευκαιρίες για ευχάριστες συναντήσεις, για ερωτικά ραντεβού, για επαφές με συνεργάτες και για γνωριμίες διάφορες. Οι σχέσεις γίνονται πιο βαθιές και ουσιαστικές.

Κριός

Λίγο νυσταγμένα ξεκινά η μέρα, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να κρατά μέχρι νωρίς το μεσημέρι τη νοητική θολούρα και τις τάσεις φυγής. Όμως η υπόλοιπη μέρα θα είναι αρκετά παραγωγική, ενώ η Σελήνη απ' την Παρθένο σάς βοηθά να βάλετε σε τάξη διάφορες δουλειές της καθημερινότητας. Καλή μέρα για τα επαγγελματικά.

Ταύρος

Μια αρκετά δημιουργική μέρα για το ζώδιό σας, όχι τόσο το πρωί, όσο τις υπόλοιπες ώρες. Η θετική όψη Σελήνης-Πλούτωνα προσφέρει αίσθημα ανανέωσης και τονώνει τις δυνάμεις και τον ερωτισμό σας. Έχετε εύνοια στα αισθηματικά σήμερα, ενώ πιθανό να δοθεί η ευκαιρία για φλερτ, διασκέδαση αλλά και ευχάριστες ενασχολήσεις, σπορ και χόμπι.

Δίδυμοι

Νωρίς το πρωί προσέξτε την υπνηλία, τη θολούρα και κάποια μπερδέματα στα επαγγελματικά ή ορισμένες παρεξηγήσεις. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι καλύτερη, ενώ η Σελήνη δίνει έμφαση σήμερα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπου θα τακτοποιήσετε με ευκολία ανάλογα ζητήματα. Καλή μέρα για να καλέσετε φίλους στο σπίτι για φαγητό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being