Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σαμαράς σε βιομηχάνους: «Δεν χάσαμε τη δεδηλωμένη»

Σαμαράς σε βιομηχάνους: «Δεν χάσαμε τη δεδηλωμένη»

Ο Πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία

Στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, που ζητούν εκλογές, σημειώνοντας πως «στη Δημοκρατία κυβερνά η δεδηλωμένη πλειοψηφία. Και η κυβέρνηση δεν έχασε τη δεδηλωμένη».

Ο Πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία και υποστήριξε πως στόχος της αντιπολίτευσης είναι να δημιουργήσει τη χώρα σε ακυβερνησία.

«Η αντιπολίτευση μας λέει `μην διανοηθείτε να κυβερνήσετε`. Απέκτησε τη χειρότερη αλαζονεία της εξουσίας χωρίς να αποκτήσει την εξουσία», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς.

Ακόμη πρόσθεσε πως «αν δεχόταν κανείς τέτοιους ισχυρισμούς, κάθε ενδιάμεσες εκλογές θα προκαλούσαν και εθνικές εκλογές. Έτσι όμως δημιουργείται μόνιμη ακυβερνησία».

Σε σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τόνισε ότι παρά την υποχώρηση των ποσοστών της συγκυβέρνησης, τα δυο κόμματα αθροιστικά υπερέχουν άνετα της αντιπολίτευσης.

Ακόμη αναρωτήθηκε: «Η αντιπολίτευση παρότι καπηλεύτηκε τα δεινά του κόσμου, έχασε ψήφους; Γιατί; Απαντώ, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απεχθάνεται την ακυβερνησία. Την Ελλάδα θα την προχωρήσω μπροστά και ακυβερνησία δεν θα αφήσω να υπάρξει», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις