Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Παπαδημούλης: Το "πειραματόζωο" Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει

Δημήτρης Παπαδημούλης: Το "πειραματ...

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το μήνυμα που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους πολίτες είναι «τους κατεβάσατε από το 85% στο 42%»

«Την Κυριακή οι Έλληνες έχουν τη μοναδική δυνατότητα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα εθνικής αξιοπρέπειας, ότι δεν θέλουν να είναι ο παρίας της Ευρώπης και ο "καρπαζοεισπράκτορας" της Μέρκελ, αλλά και ένα κοινωνικό μήνυμα: ότι δεν θέλουν να ζουν σε μια χώρα με τέτοια ανεργία, τέτοια υπερχρέωση, τέτοια μετανάστευση, τόσα λουκέτα, τόσες άγριες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Alpha 9.89.

Ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε ακόμη την άποψη ότι οι ψηφοφόροι θα πρέπει, επιλέγοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, να δείξουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι αντιδρούν. «Αυτό που χρειάζεται τώρα, είναι να μπει ένα αποφασιστικό φρένο στον κατήφορο και το "πειραματόζωο"-Ελλάδα, το βράδυ της Κυριακής, να δείξει ότι αντιδρά. Κι αυτή η αντίδραση να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη. Δεν θα βγάλουμε όλα τα προβλήματα από πάνω μας μονομιάς, τουλάχιστον όμως θα χαλαρώσει λίγο η θηλιά που μας πνίγει» είπε ο κ. Παπαδημούλης.

Προσέθεσε ακόμη ότι το μήνυμα που στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους πολίτες είναι «τους κατεβάσατε από το 85% στο 42%» - αναφερόμενος σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ - «μπορείτε την Κυριακή να τους κατεβάσετε και κάτω από το 30%, ακόμη και κάτω από το 25%».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις