Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η ποπ ροκ ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία από την Πάτρα στις 5 Ιουνίου 2014

Η ποπ ροκ ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη...

Θα εμφανιστεί στον νέο προαύλιο live χώρο, έξω από το ΕΑΚ Δ. Τόφαλος στο Προάστιο

Η γνωστή μουσική σκηνή – πολιτιστικός πολυχώρος «Mικρός Πρίγκηπας» της Πάτρας που βρίσκεται στην Ρ. Φεραίου και Κανάρη, μεγαλώνει και φέτος το καλοκαίρι, όπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου, ταξιδεύει στον προαύλιο χώρο του Π.Ε.Α.Κ. Δημ. Τόφαλος στο Προάστιο της Πάτρας όπου και αναμένεται να φιλοξενήσει σπουδαίους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο.

Σε έναν υπέροχο και συνάμα σύγχρονο χώρο με θέα τον Πατραϊκό κόλπο ο θεατής θα έχει την δυνατότητα να εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση, υψηλές παροχές ήχου και εικόνας, δωρεάν παρκινγκ για όλους, κυλικεία και σύγχρονους χώρους υγιεινής, εύκολη πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α. καθώς και χώρους για παράλληλες δραστηριότητες στα πρότυπα μεγάλων live stage της Αθήνας και του εξωτερικού.

Τα «εγκαίνια» και η έναρξη λειτουργίας του νέου αυτού χώρου θα γίνουν την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 με την συναυλία της μοναδικής ερμηνεύτριας Ελεωνόρας Ζουγανέλη, η οποία είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη.

Η 31χρονη τραγουδίστρια θα δώσει μία συναυλία όπου θα παρουσιάσει όλες τις επιτυχίες της, ανάμεσα τους και τα πιο τελευταία κομμάτια όπως το «Τα λόγια που είπαμε» και «Η επιμονή σου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά από τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και το εξωτερικό (εμφανίστηκε στο Λουξεμβούργο στις αρχές Μαίου), που τις παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και ήταν όλες sold out, αρχίζει την περιοδεία της για το καλοκαίρι του 2014 από την Πάτρα στις 5 Ιουνίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.30 ενώ τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 10 και 12 ευρώ. Οι συναυλίες της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις της φωνής και των τραγουδιών της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών:

Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα,

Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα,

Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα,

Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο,

Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης

Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View