Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα- Κώστας Πελετίδης: "Την επόμενη Κυριακή στέλνουμε στα τσακίδια την κυβέρνηση, αυτούς που μας κάνουν την ζωή κόλαση" - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πάτρα- Κώστας Πελετίδης: "Την επόμε...

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε τις πρώτες δηλώσεις στα Προσφυγικά

Στις πρώτες δηλώσεις του από τα Προσφυγικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ευχαρίστησε τον Πατραϊκό λαό που όπως είπε "ξεπερνώντας διλήμματα και προκαταλήψεις με την ψήφο του μας φέρνει στο δεύτερο γύρο. Τον καλούμε με την ίδια μαχητικότητα να συνεχίσει και τη δεύτερη Κυριακή ώστε την επόμενη μέρα να είναι πιο ισχυρός ο λαός".

Την επόμενη Κυριακή, είπε ο κ. Πελετίδης, ενισχύουμε το ΚΚΕ και στέλνουμε στα τσακίδια την κυβέρνηση.

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ

Εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του ψηφοδελτίου που στηρίζεται από το ΚΚΕ, αγωνιστές, ριζοσπάστες που συναντηθήκαμε στους αγώνες για τα λαϊκά προβλήματα, ευχαριστούμε τον πατραϊκό λαό που ξεπερνώντας διλλήματα  και προκαταλήψεις με την ψήφο του μας φέρνει στο 2ο γύρο. Με την ίδια μαχητικότητα τον καλούμε να συνεχίσει και την 2η Κυριακή, ώστε την επόμενη ημέρα να είναι πιο ισχυρός ο λαός, να αποσπάσουμε βελτιώσεις, να ανοίξει ο δρόμος για μια καινούργια προοπτική.

Χωρίς να έχουμε αυταπάτες και χωρίς να δημιουργούμε αυταπάτες,  πορευόμαστε γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν για να βελτιωθεί η θέση της λαϊκής οικογένειας. Μπορούμε την επόμενη Κυριακή να στείλουμε ισχυρό μήνυμα σ’ αυτούς που κάνουν τη ζωή των εργαζομένων, των επαγγελματιών των αγροτών κόλαση. Ενισχύουμε, κάνουμε το ΚΚΕ όσο πιο ισχυρό γίνεται, καταδικάζουμε τα κόμματα που πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ, που αποδέχονται την κυριαρχία του κεφαλαίου, αυτούς δηλαδή που δεν επιτρέπουν να πάρει ανάσα ο λαός στην ζωή του και στον τόπο κατοικίας του.

Στέλνουμε στα τσακίδια την κυβέρνηση. Δεν πρέπει να παγιδευτούμε σε εναλλαγές που θα ακινητοποιήσουν το λαϊκό κίνημα, θα προσφέρουν ανάσα στο σύστημα.

Η εκλογική μάχη θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή με ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές. Μόνο έτσι θα έχουμε θετικές εξελίξεις για το λαό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014