Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τζονι Ντεπ μεταλλάχθηκε;;; ΔΕΙΤΕ τη σοκαριστική...αλλαγή του δημοφιλούς ηθοποιού!

Ο Τζονι Ντεπ μεταλλάχθηκε;;; ΔΕΙΤΕ τη σο...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μηπως αυτή (θα) είναι η ευκαιρία που ζητάει ο Τζόνι Ντεπ για να ξαναζεστάνει τις μετοχές του στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ μετά τον αποτυχημένο «Μοναχικό Καβαλάρη», και την πρόσφατη «Κυριαρχία»;

Μετά την πρώτη φωτογραφία από το κοστούμι του νέου Μπάτμαν στην σύγκρουση...γιγάντων που ετοιμάζει ο Ζακ Σνάιντερ στο «Superman vs. Batman» και την φωτογραφία που επιβεβαιώνει την συμμετοχή (και) της Τζούλιαν Μουρ στο τρίτο κεφάλαιο των «Αγώνων Πείνας», σήμερα ήρθε και η πρώτη φωτογραφία του Τζονι Ντεπ ως Γουίτι Μπάλγκερ στη νεα ταινία του Σκοτ Κούπερ με τίτλο «Black Mass».

Ο μέχρι πρότινος ηθοποιός Σκοτ Κούπερ, μετά το «Wild Heart» και το «Out Of the Furnace» συνεχίζει να διατηρεί ψηλά τον πήχη που ο ίδιος έβαλε, και καταπιάνεται με την ζωή του γνωστού Αμερικανού δολοφόνου, που κατηγορείται για 48 υποθέσεις, 19 εκ των οποίων εξυχνιάστηκαν ως άγρια φονικά. Ο ίδιος βρίσκεται ακόμα έγκλειστος σε φυλακή της Αμερικής, αφου κατάφερε να διαφεύγει απο την Αστυνομία, αποτελώντας ένα από τα 10 πιο «καταζητούμενα» πρόσωπα της περασμένης δεκαετίας.

Tην φωτογραφία από τα γυρίσματα ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Tumblr o σεναριογράφος Μέγκαν Τζόνσον. Στην ταινία μαζί με τον Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστούν ο Γκαι Πιρς και η Ντακότα Φάνινγκ, και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του επόμενου χρόνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight