Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Κουτσούμπας από Πάτρα: Και ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει τα μνημόνια θα μείνουν - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Κουτσούμπας από Πάτρα: Και ο ΣΥΡΙΖΑ να έ...

Ο γ.γ. του κόμματος χαιρέτισε τον αγώνα των νεολαίων

Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στις τοπικές εκλογές απεύθυνε το βράδυ της Πέμπτης από την Πάτρα ο Γενικός Γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, τόνισε πως η επιλογή δεν έχει να κάνει μόνο με κόμματα αλλά κυρίως με τις ακολουθούμενες πολιτικές και τόνισε:

"Το ουσιαστικό, το πραγματικό ερώτημα που μπαίνει μπροστά στον κάθε εργάτη, μπροστά στον άνεργο, τον αυτοαπασχολούμενο, το φτωχό αγρότη, είναι: υποταγή στα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων ή χειραφέτηση του λαού, άνοιγμα του δρόμου για έξοδο από τη βάρβαρη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης;”

Μάλιστα, ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης με το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως οι προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είναι εκθέσεις ιδεών μαθητών του Δημοτικού», προσθέτοντας πως: « Ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό μαζί με τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα κοροϊδεύουν ότι ο λαός μας μπορεί να δει χαΐρι και προκοπή μέσα σ' αυτό το σύστημα, με αυτή την εξουσία.

Γιατί όταν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψηφίζουμε και φεύγουν, αυτοί μπορεί να φύγουν και να φύγουν δεν το συζητάμε, ας πάνε στον αγύριστο.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει ότι εδώ θα μείνουν οι κομμένοι μισθοί και οι συντάξεις, η διάλυση της παιδείας, της υγείας, της πρόνοιας και της ασφάλισης.

Εδώ θα μείνουν τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ που κάθε φορά θα φέρνουν νέα μέτρα για τη δημοσιονομική πειθαρχία, τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς που έχει αποφασίσει η ΕΕ...

Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος για την Πάτρα, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος τόνισε ότι η Πάτρα χρειάζεται μία ισχυρή λαϊκή συμμαχία. Τέλος ο κ. Πελετίδης κάλεσε όλους τους νέους να σταθούν όρθιοι και να δώσουν απάντηση αντίστασης με την ψήφο τους.

"Η δύναμή μας είναι η ιδεολογία μας", προσέθεσε και κατέληξε λέγοντας ότι: "Σπάμε τα δεσμά και προχωρούμε μπροστά".

Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό απηύθυναν και η υποψήφια Ευρωβουλευτής, Νατάσα Παναγιωτάρα, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας, καθώς και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Στάθης Κεραμιδάς.

21.54: Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ομιλία του γ.γ. του ΚΚΕ στην Πάτρα

21.34: Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πριν λίγο ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που μιλά αυτή την ώρα στην πλατεία Γεωργίου.

Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι του επιπέδου έκθεσης ιδεών μαθητών του Δημοτικού».

Αναφορικά με την κυβέρνηση, ο γ.γ. του ΚΚΕ τόνισε ότι, με την πολιτική της εξαθλιώνει τη μικρομεσαία τάξη και ενισχύει το κεφάλαιο.

21.18: Την ικανοποίησή του για την εκλογική επίδοση της Πανσπουδαστικής στις φοιτητικές εκλογές, εξέφρασε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μιλά αυτή την ώρα σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, δήλωσε ότι το γεγονός ότι η Πανσπουδαστική αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη πανελλαδικά με 20% και στην Πάτρα πρώτη δύναμη στα ΤΕΙ με 27%, αποτελεί ένα προμήνυμα λαϊκής ανάτασης και ενίσχυσης του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές και στις τοπικές εκλογές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014