Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Αιγιάλεια: Δυο νέες υποψηφιότητες με την "Ενωτική Αιγιάλεια"

Αιγιάλεια: Δυο νέες υποψηφιότητες με την...

Συνεχίζονται οι προεκλογικές επαφές

Η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» ανακοινώνει τις υποψηφιότητες της Αλέκας Τηλιγάδη και του Γιώργου Γκίκα για το κεντρικό ψηφοδέλτιο καθώς και του Ευστράτιου Βαρδάκη για το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου.

 

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΒΑΡΔΑΚΗΣ

Ο Ευστράτιος Βαρδάκης γεννήθηκε στο Αίγιο όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε το 1979 από το 2ο Λύκειο Αιγίου. Είναι πτυχιούχος Ωδικής και Αρμονίας καθώς και Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Τα τελευταία 21 χρόνια διατηρεί επιχείρηση καφέ – μπαρ – εστιατορίου (Ρεφραίν) στην παραλία της Άκολης. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής του Δήμου Αιγιάλειας και κατά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές εξελέγην μέλος στη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης. Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Επιμελητήριο Αχαϊας, για δεύτερη συνεχή θητεία, ενώ μετέχει και στην Διαχειριστική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Επίσης είναι μέλος του ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου. Τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Αιγιάλειας και γι’ αυτό αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε την αξιοποίηση και ανάδειξη της σπάνιας ομορφιάς αυτής της περιοχής.

 

 

 

Aλεξάνδρα Τηλιγάδη - Βελαώρα ,

Η Aλεξάνδρα Τηλιγάδη - Βελαώρα , του Γεωργίου και της Φωτεινής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Θηλέων και πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1981 διατηρούσε ιδιωτικό φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Το 1997 απορροφήθηκε στη δημόσια εκπαίδευση, στην οποία υπηρετεί μέχρι σήμερα ως μέλος του Συλλόγου διδασκόντων στο 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

Ο Γιώργος Γκίκας γεννήθηκε το 1964 στο Αίγιο, είναι παντρεμένος με την έμπορο Μαρία Χριστοδουλοπούλου και έχουν δυο κόρες.

Αποφοίτησε το 1982 από το 1ο λύκειο Αιγίου και είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (τμήμα λογιστικής) του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Εργάζεται ως υπάλληλος εδώ και 27 χρόνια στο Υπουργείο Οικονομικών (Δ.Ο.Υ. Αιγίου).

Διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αιγίου από το 1998-2006 και είχε συμμετοχή στις περισσότερες επιτροπές και διοικητικά συμβούλια του δήμου (δημαρχιακή, δημοτικό στάδιο κ.τ.λ.).

Το 2006 ορίστηκε Αντιδήμαρχος οικονομικών στο δήμο Αιγίου.

 

Πρόσωπο με πρόσωπο με την κοινωνία

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους δημότες, βρέθηκε το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 11- 12 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος.

Στην αγορά του Αιγίου και σε κεντρικά σημεία της πόλεως, ο κ. Παναγόπουλος συνάντησε πολλά γνωστά πρόσωπα καθώς και πολίτες από τις γύρω περιοχές ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους και επαγγελματίες που εξέφρασαν την δυσφορία τους για την εγκατάλειψη της αγοράς από τον κ. Δήμαρχο.

Ειδικότερα αναφέρθηκαν στην μη εφαρμογή της απόφασης για την πεζοδρόμηση της Ανδρέου Λόντου, στην αδιαφορία του Δήμου για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, στα κούφια λόγια του κ. Δημάρχου για συνέχιση της ανάπλασης στην Ερμού, την Μητροπόλεως και άλλους κεντρικούς δρόμους καθώς και τα μεγάλα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ο κ. Παναγόπουλος που είναι γνώστης των προβλημάτων της τοπικής αγοράς, δεσμεύτηκε ότι είναι στις προτεραιότητές του η στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου και των παραγωγικών φορέων της πόλης, για την αντιμετώπιση και επίλυση των κυρίαρχων ζητημάτων, ενώ παράλληλα τόνισε ότι αποτελεί ανάγκη να αξιοποιηθούν όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και οι δυνατότητες για την τόνωση της αγοράς, την ανακούφιση των εμπόρων – επαγγελματιών και την έλευση νέων καταναλωτών μέσα από τουριστική ανάπτυξη ολόκληρης της Αιγιάλειας.

 

Με ενωτικό μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Παναγόπουλου, ξεκίνησε η λειτουργία του Εκλογικού Κέντρου

 

Ξεκίνησε η λειτουργία του Εκλογικού Κέντρου της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ την Κυριακή των Βαϊων, με την  πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων του κεντρικού ψηφοδελτίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος καλωσόρισε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τόνισε ότι από σήμερα αρχίζει επίσημα μια πορεία που θα διαρκέσει για πέντε χρόνια. Η πορεία αυτή θα είναι νικηφόρα γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αν δεν τα καταφέρουμε αυτή την φορά, ο κόσμος θα απογοητευθεί, δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας και πρόσθεσε: Τα πράγματα βρίσκονται πάρα πολύ πίσω εξαιτίας και του πολιτικού συστήματος. Γι’ αυτό είναι ανάγκη να έχουμε καθαρό δημοτικό λόγο, χωρίς υποσχέσεις αλλά με επιχειρήματα, αμεσότητα και ενωτική διάθεση. Εκφράζουμε μόνο την κοινωνία και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από πολιτικά σχήματα και να εργαστούμε για τον τόπο.

Επιτυχία για την Αιγιάλεια, είναι να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής, να αντιμετωπίσουμε το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων και να αυξήσουμε τους πόρους του Δήμου.

Αφήνουμε πίσω τακτικές του παρελθόντος, ξεκινάμε με την λογική ότι ο κόσμος ζητάει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.

Ο λόγος μας στην κοινωνία θα πρέπει να είναι ενωτικός, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης. Να εκφραστούμε στην κοινωνία με διαφορετικό τρόπο.

Με μία προϋπόθεση κατεβαίνω. Αφήνω την δουλειά μου και θέλω αυτό που θα κάνουμε να το υποστηρίξουμε για να πετύχουμε. Αν δεν πετύχουμε και αυτή την φορά, η κοινωνία θα απογοητευθεί.

Κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί δεν κουβαλάμε αμαρτίες του παρελθόντος και συμφέροντα. Καλή επιτυχία, καλή δύναμη σε όλους.

 

Εθνικά και τοπικά έργα για την ανάσα του κατασκευαστικού κλάδου

 

 

 

Με εκπροσώπους του κλάδου που έχει υποστεί την μεγαλύτερη ζημιά από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, συναντήθηκε την Παρασκευή 11 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος.

Στην συνάντηση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου έλαβαν μέρος τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Αιγιάλειας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος ενημερώθηκε για την κατακόρυφη πτώση στον κατασκευαστικό τομέα που έχει οδηγήσει στην ανεργία εκατοντάδες οικοδόμους ενώ παράλληλα έχει προκαλέσει μεγάλη πτώση σε συναφείς επαγγελματικούς κλάδους.

Η οικοδομική δραστηριότητα αποτελούσε έναν σημαντικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας και γι’ αυτό είναι αναγκαίο να ξεκινήσουν – επιτέλους- τα έργα εθνικής σημασίας στην Αιγιάλεια και ευρύτερα στο νομό Αχαϊας, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που θα συμβάλουν στην ένταξη και υλοποίηση έργων τοπικής εμβέλειας, με προοπτική την δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανάπτυξη και την αναθέρμανση του κατασκευαστικού κλάδου που θα στηρίξει και πάλι την ανάταση της εθνικής οικονομίας.

Αυτά τόνισε ο κ. Θανάσης Παναγόπουλος προς τους εκπροσώπους του Σωματείου Οικοδόμων, με τους οποίους συνδέεται από άρρηκτους δεσμούς φιλίας και στοχεύει σε μια στενότερη συνεργασία στο εγγύς μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014