Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκθεση παιδικού βιβλίου διοργανώθηκε στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας που είχε μεγάλη επιτυχία - Δείτε Φωτό

Έκθεση παιδικού βιβλίου διοργανώθηκε στο...

Με την συνεργασία του Πατρινού βιβλιοπωλείου Ροδόπουλος

Το Πατρινό βιβλιοπωλείου Ροδόπουλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου που ήταν στις 2 Απριλίου, συνεργάστηκε στην πολύ ωραία Έκθεση Παιδικού Βιβλίου που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών όπου Προισταμένη της Διεύθυνσης είναι η Ουρανία Κωνσταντινοπούλου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών ενώ το ενδιαφέρον και ο θαυμασμός των μικρών μας φίλων ήταν μεγάλος και δημιουργεί αντικειμενικά ελπίδες για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον στην πορεία της Ελληνικής κοινωνίας, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο σχετικό δελτίο του βιβλιοπωλείου Ροδόπουλος, το οποίο είναι από τα πιο παλιά της Πάτρας και στεγάζεται ως γνωστό στην οδό Κορίνθου και Φιλοποίμενος.

Το βιβλιοπωλείο Ροδόπουλος με αφορμή την έκθεση αυτή θα ήθελε να εστιάσει την προσοχή σε όλους τους υπεύθυνους φορείς αλλά και ευαισθητοποιημένους κοινωνικά ενεργούς πολίτες της πόλης μας το εξής γεγονός.

Το βιβλίο σαν παράθυρο στον κόσμο είναι ένα από τα απαραίτητα μέσα που διευρύνουν τους ορίζοντες, μεταδίδουν την συγκεντρωμένη γνώση και επηρεάζουν θετικά την ανάπτυξη υγιούς προσωπικότητας ειδικά σε μικρές ηλικίες. Για αυτό το λόγο δεν εξυπηρετεί την κοινωνική πρόοδο η επιδίωξη της κατάργησης της ενιαίας τιμής του βιβλίου, που θα είναι αρνητικός παράγοντας στην επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Τέλος ο Ευάγγελος Αθανασόπουλος υπεύθυνος του Βιβλιοπωλείου Ροδόπουλος, θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει ειδικά την Προισταμένη της Διεύθυνσης του Δημοτικού Βρεφοκομείου και όλο το προσωπικό για την συμβολή τους στην επιτυχία της έκθεσης. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει για τους γονείς που ανταποκρίθηκαν και παρευρέθησαν στην εκδήλωση που με τη στάση τους δημιουργούν βάση ενασχόλησης με το βιβλίο στα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture