Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Δείτε Φωτό από την παράσταση "Ο Κυρ Σιμιγδαλένιος" στην Αίγλη της Βέσο Μάρε την περασμένη Πέμπτη

Δείτε Φωτό από την παράσταση "Ο Κυρ...

Στην παράσταση συμμετείχαν τα παιδιά του νηπιαγωγείου «Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης- Κατερίνα Γεώρμα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Θεατρική παράσταση «Ο Κυρ Σιμιγδαλένιος» την περασμένη Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στην Αίθουσα «Αίγλη» στον πολυχώρο Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων, από τα παιδιά του νηπιαγωγείου «Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης- Κατερίνα Γεώρμα».

Η παράσταση εντασσόταν στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Ο Μάρτης της Ισότητας των Φύλων», που διοργανώθηκαν από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Πατρέων, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, και Ένταξης Μεταναστών.

Η αίθουσα γέμισε με τα γέλια και τη δημιουργική διάθεση πλήθους μικρών και μεγάλων φίλων, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενθουσιασμό, μια ανανεωμένη παιδική παράσταση, όπου τα παιδιά, τραγούδησαν, χόρεψαν, διασκέδασαν, και οι μεγάλοι συγκινήθηκαν και αγκάλιασαν με πολύ αγάπη όλους τους συντελεστές του έργου.

Στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών Μαρία Ανδρικοπούλου - Ρούβαλη, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και τόνισε τη σημασία της ευαισθητοποίησης στο θέμα της ισότητας των Φύλων από την παιδική ηλικία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View