Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

MET Πανεπιστημίου Πατρών: Εκδήλωση Γνωριμίας και Βιωματικές Δράσεις «Τέχνη και Τεχνολογία ως μέσο αγωγής»

MET Πανεπιστημίου Πατρών: Εκδήλωση Γνωρι...

Την Κυριακή

Tο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας (ΜΕΤ) Π.Π. και τo Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας διοργανώνουν την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, ώρα έναρξης 11.00πμ,στο ΜΕΤ, «Εκδήλωση Γνωριμίας και Βιωματικές Δράσεις-Τέχνη και Τεχνολογία ως μέσο αγωγής».

Μέρος της εκδήλωσης θα μεταδοθεί online στη διεύθυνση:   mms://vod.upnet.gr/

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιοτου Πολιτιστικού Δικτύου Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κέντρο το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας «Τέχνη και Τεχνολογία ως μέσο αγωγής» για τη σχολική χρονιά 2013-2014.Στο Δίκτυο συμμετέχουν τα σχολεία:Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών,  1ο Γυμνάσιο Παραλίας Πατρών, Γυμνάσιο Λάππα, Γυμνάσιο Λουσικών, Γυμνάσιο Ριόλου, Γυμνάσιο Καλαβρύτων, 7ο ΓΕΛ Πατρών, ΓΕΛ Δεμενίκων, Πειραματικό ΓΕΛ ΑΕΙ Πατρών, ΓΕΛ Καστριτσίου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης κάθε σχολική ομάδα θα παρουσιάσει δείγματα της δουλειάς του προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου συμμετέχει στο δίκτυο. Στη συνέχεια οι μαθητές θα συμμετάσχουν κατά ομάδες σε 1 από τις παρακάτω βιωματικές δράσεις:Ομάδα Εκπαιδευτικού Παιχνιδιoύ, Ομάδα Θετικών Επιστημών, Ομάδα  Θεατρικής Αγωγής, Ομάδα Αρχαίας Ελληνικής Τέχνης και Ομάδα Ποίησης και Φιλοσοφίας.Την ευθύνη των βιωματικών δράσεων έχουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των πολιτιστικών προγραμμάτων που συμμετέχουν στο δίκτυο.

Το Μ.Ε.Τ. βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης. Είναι ανοιχτό στο κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-14.00, εκτός από τις επίσημες αργίες.

Tηλ.2610 969973, 969972, 969732, Φαξ 2610969799, [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες:https://www.facebook.com/events/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture