Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κυνήγι θησαυρού στην Αθήνα του Μεσοπολέμου - Παιχνίδι πλοήγησης από το Πατρινό Πλήρωμα 94

Κυνήγι θησαυρού στην Αθήνα του Μεσοπολέμ...

Βρείτε τον δολοφόνο!

Ένα έγκλημα του Μεσοπολέμου αναβιώνει αύριο Κυριακή στην ΑΘήνα του 2014. Την Κυριακή 16 Μαρτίου η ομάδα Πόλις των atenistas, με την υποστήριξη της πεπειραμένης σε παιχνίδια πλοήγησης ομάδας “Πλήρωμα 94″ από την Πάτρα, σας προσκαλεί σε μια διαφορετικού τύπου αυτή τη φορά αποκάλυψη της αθηναϊκής ιστορίας, σε ένα μεγάλο παιχνίδι  πόλης, ένα κυνήγι θησαυρού,  εμπνευσμένο από την πιο γοητευτική εποχή της σύγχρονης ιστορίας μας: το Μεσοπόλεμο!

Ένα κυνήγι θησαυρού στο μεγαλύτερο παιχνίδι πόλεως εμπνευσμένο από την πιο ιδιαίτερη εποχή! 1 συγγραφέας, 1 σύμβουλος εποχής, 1 σκηνοθέτης, 1 dj, 2 σκηνογράφοι, 14 χορευτές, 5 μουσικοί, 15 ηθοποιοί, 30 κομπάρσοι, 50 κουστούμια, 11 μεσοπολεμικά σημεία του κέντρου, 5 σκηνικά, 1 μεγάλος νικητής!

Πόθοι, πάθη και έρωτες ξεδιπλώνονται σε 11 μεσοπολεμικά σημεία του κέντρου για να  μεταφέρουν τους συμμετέχοντες στην Αθήνα του 1924. Ένας φόνος και η διαλεύκανση του θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της μεσοπολεμικής Αθήνας: η αρχιτεκτονική, οι πολιτικές αντιπαραθέσεις , η γενιά του ’30, η γένεση του εθνικού θεάτρου, οι μουσικές και εικαστικές επιρροές, τα λαϊκά και  αστικά στρώματα, οι πρόσφυγες.

Αναζητήστε το δολοφόνο, ξεδιπλώστε το κουβάρι της ιστορίας, μεταφερθείτε στο μεσοπόλεμο και διεκδικήστε το δώρο του νικητή!

Τριάντα άτομα από την Πάτρα και το Πλήρωμα 94 "βάζουν το χέρι τους" στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του παιχνιδιού πλοήγησης στα πρότυπα των παιχνιδιών πλοήγησης του Κρυμμένου Θησαυρού του Πατρινού Καρναβαλιού. Οι πρώτοι έχουν αναχωρήσει ήδη για την Αθήνα. Στις 6 σήμερα το απόγευμα θα γίνει συνάντηση συντονισμού. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και μεγάλη διοργάνωση στην οποία αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 140 ομάδες και περισσότερα από 2.000 άτομα.

Η διοργάνωση προετοιμάζεται από τον Οκτώβριο. Στα σημεία που θα πρέπει να βρεθούν οι κυνηγοί του δολοφόνου θα βρίσκονται μέλη του Πληρώματος 94 που θα δίνουν τους επόμενους γρίφους, ενώ θα τους ζητηθούν και κάποια ΦΕΡΤΕ.

Πως συμμετέχετε:

Δημιουργηστε την ομάδα σας και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής εώς και την Παρασκευη 14 Μαρτίου (έγκαιρη εγγραφή διευκολύνει τους οργανωτές να ετοιμάσουν το διακριτικό της ομάδας σας) – η εκδήλωση μπορεί να εξυπηρετήσει μονο τις πρώτες 150 ομάδες έως και την Παρασκευή τα μεσάνυχτα!

Μελετήστε τόσο το γράμμα όσο και το φυλλάδιο με  πληροφορίες για το ιστορικό πλαίσιου του αθηναϊκού μεσοπολέμου. ( αν μπορείτε υιοθετηστε ένα μεσοπολεμικό ύφος στην εμφάνιση σας!προαιρετικό αλλά απαραίτητο για να μπείτε στο κλίμα της εποχής!)

Σημείο συνάντησης:
Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 (όπου θα γίνονται και επιτόπιες εγγραφές για όσους δεν σχημάτισαν ομάδες).
Ώρα έναρξης 11:30 και λήξης 14:30.
Από τη λήξη του παιχνιδιού και έως τις 15:00 μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Ρεξ για την ανακοίνωση των νικητών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View